Biznet mobilni telefoni
Adobe Creative Cloud
Adobe Creative Cloud

Adobe Creative Cloud

Creative Cloud 2020 - godišnja licenca

Cena: 155.990,00 RSD

Opis proizvoda:

Adobe Creative Cloud definiše trend savremenog poslovanja i omogućava zadovoljenje standarda koji podrazumevaju visoku dostupnost, upotrebu svih mobilnih platformi i stalnu potrebu za novim funkcionalnostima. Iako Cloud po automatizmu podrazumeva nešto što se nalazi “negde daleko” van klijentskih računara, ovde to nije slučaj. Aplikacije u okviru Creative Cloud paketa se i dalje “vrte” lokalno na računaru korisnika, ali se svi podaci o korisniku – colour profili, podešavanja, prečice, itd. nalaze u oblaku, što korisniku omogućava da pokrene svoje personalizovano okruženje na bilo kom uređaju na kojem je aktivna Adobe Creative Cloud licenca.

Creative Cloud 2020

Od 4. novembra 2019. godine na svetskom tržištu dostupna je Adobe Creative Cloud 2020 verzija. Adobe tvrdi da uključuje na stotine novih i unapređenih alata i samouvereno ih opisuje kao brže, bolje i snažnije. Unutar samog paketa čak 19 aplikacija je nadograđeno: Photoshop, Illustrator, InDesign, InCopy, Animate, KSD, Dimension, Dreamweaver, Premiere Pro, Premiere Rush, After Effects, Audition, Character Animator, Media Encoder, Prelude, Bridge Camera Raw, Lightroom CC, Lightroom Classic, a tu su i dva nova alata: Photoshop za iPad, koji je uključen u paket svih korisnika Creative Cloud-a koji se pretplaćuju na Photoshop i Adobe Aero (nova aplikacija koja će vam omogućiti da zakoračite u posve drugačiju stvarnost i iskusite tzv. “Augmented Reality“). Noviteti u sklopu nove verzije Adobe CC 2020 je i Photoshop Camera, mobilna kamera sa AI tehnologijom, koja čaroliju Photoshop-a dovode do snimanja, i to uz direktan pristup kroz Earli Access Preview. Aplikacija za digitalno crtanje i slikanje Adobe Fresco, sada je dostupna i za operativni sistem Windows.

Budući da se nova verzija softvera za sve Adobe korisnike ažurira po automatizmu, nove i unapređene funkcije, kao i novi alati, unutar svih aplikacija iz paketa Creative Cloud verovatno su vam već na raspolaganju.

Creative Cloud 2021

Kompanija Adobe predstavila je novitete koji će da se nađu u okviru CC 2021. Gotovo sva unapređenja motivisana su radom na daljinu, buduće da je situacija izazvana virusom COVID 19, postavila taj izazov pred sve nas. Među najistaknutijim novitetima nalazi se mogućnost prikazivanja Photoshop, Illustrator ili Fresco projekta putem linkova koji će moći da se dele.

Noviteti kompanije Adobe najavljeni za narednu godinu granaju se u četiri pravca:

Poboljšanje učenja o alatima;

Ubrzavanje timskog rada;

Proširivanja rada na mobilnim platformama;

Promocija novih oblika kreacije;

Unapređeni su svi profesionalni profili, od Photoshopa i Illustratora do Fresca, XD-a i Lightrooma-a. Tako će Photoshop bit obogaćen AI (veštačkom inteligencijom), dok će Adobe Fresco program za crtanje na mobilnom telefonu, osim na iPad-u moći da se koristi i na iPhone-u. Adobe-jev dizajnerski softver, Adobe XD, dobiće 3D elemente koji nose naziv „3D Transformation“. Omogući će da objekti imaju dubinu, da mogu da se okreću ili pomeraju iz jedne ravni u drugu.  Lightroom će u novu godinu ući sa novim bojama, dok će InDesign da dobije funkcije koje će udružene pojednostaviti deljenje dizajna i softvera za video montažu. Premier Pro, kako je najavljeno, moći će automatski da generiše titlove, a After Effects poboljšaće svoj 3D efekat. Dok će Premier Rush u novu godinu ući obogaćen novim elementima, uključujući zvučni zapis, ilustraciju i nove efekte.

Šifra proizvoda: 11195