Biznet mobilni telefoni
Auto GPS Navigacija Garmin DriveSmart 61 LMT-S EU
Auto GPS Navigacija Garmin DriveSmart 61 LMT-S EU

Auto GPS Navigacija Garmin DriveSmart 61 LMT-S EU

Auto GPS navigacija

Cena: 38.990,00 RSD

Opis proizvoda:

 

Auto GPS Navigacija Garmin DriveSmart 61 LMT-S EU

Napredna navigacija sa pametnim funkcijama

  • Intuitivan GPS navigacioni uređaj sa funkcijama povezivanja i svetlim 6.95-inčnim kapacitivnim ekranom osetljivim na dodir

  • Sadrži prethodno učitane lifetime karte1 

  • Pruža usluge u stvarnom vremenu2 poput saobraćajnih informacija u stvarnom vremenu i podataka za parkiranje u stvarnom vremenu3

  • Bluetooth® pozivi4, pametna obaveštenja5 i navigacija sa glasovnom aktivacijom

  • Ugrađena Wi-Fi® tehnologija za jednostavnu nadogradnju karata i softvera

Ostanite povezani u vožnji uz Garmin DriveSmart, navigacioni uređaj opremljen brojnim pametnim funkcijama, korisnim upozorenjima za vozača i jednostavnim uputstvima. Od hands-free poziva i saobraćajnih informacija u stvarnom vremenu do ugrađene Wi-Fi tehnologije i još mnogo toga – budućnost se nalazi u vašem Garmin uređaju. Gledajte ispred sebe i vozite.

Live usluge za vaš Drive uređaj

Pobedite zastoje u saobraćaju pomoću alternativnih ruta koje štede vreme ili ih u potpunosti izbegnite. A zatim, zahvaljujući informacijama u stvarnom vremenu, provedite manje vremena tražeći parking. Kako biste dobili upozorenja o saobraćaju, relevantna uputstva za ponovnu izradu rute i najnoviju vremensku prognozu, preuzmite aplikaciju Smartphone Link koja vaš Garmin DriveSmart uređaj povezuje sa vašim kompatibilnim pametnim telefonom. Smanjite stres parkiranja pregledavanjem cena i trenutačnog stanja dostupnosti za javno parkiranje na ulici dok se približavate odredištu. Aplikacija Smartphone Link takođe omogućuje LiveTrack2 koji vozačima omogućuje deljenje lokacije kako bi njihovi prijatelji mogli pratiti gde se nalaze bez obzira obavljaju li poslove po gradu ili odlaze na dugo putovanje.

Zaista pametno povezivanje

 

Kada sinhronizujete pametni telefon koji podržava Bluetooth sa Garmin DriveSmart uređajem, dobijate odlične funkcije koje vam omogućuju da ostanete povezani bez skidanja ruku sa upravljača. Uživajte u hands-free pozivima i primajte prilagodljiva pametna obaveštenja na ekran navigacionog uređaja. To znači da možete videti obaveštenja o dolaznim pozivima, tekstualne poruke i podsetnike na događaje iz kalendara, a da više ne morate ni posegnuti za svojim telefonom.

Ostanite u toku uz Wi-Fi

 

Budući da navigacioni uređaj Garmin DriveSmart sada sadrži ugrađenu Wi-Fi tehnologiju, možete jednostavno nadograđivati karte i softver. Kada postane dostupna nova nadogradnja, a vi ste povezani na bežičnu kućnu mrežu, automatski ćete primiti obaveštenje na ekranu. Tada možete priključiti uređaj u bilo koju utičnicu i ostaviti da se nadogradi putem Wi-Fi mreže dok se puni. Nakon toga ćete ponovo biti spremni da krenete na put.

Upozorenja za vozača: upoznajte se sa okolinom

 

Kako bi podstakao sigurniju vožnju i povećao svesnost o situaciji, Garmin DriveSmart uređaj daje upozorenja za vozača na oštre krivine, promene brzine, pružne prelaze i prelaze za životinje. Uz to, navigacioni uređaj vas upozorava kada vozite u pogrešnom smeru jednosmernom ulicom pa vas upozorava i na škole i školske zone koje se nalaze u blizini. Primajte obaveštenja o kamerama za prolazak kroz crveno svetlo ili kamerama za merenje brzine koje se nalaze u blizini6 pa čak primajte i upozorenja na umor7 koja predlažu moguća mesta za odmor nakon višesatne vožnje.

Dodatna navigacija na vašem Garmin pametnom satu

Kada ovaj navigacioni uređaj uparite sa kompatibilnim Garmin pametnim satom (prodaje se zasebno), možete primati navigaciona uputstva na zglob, čak i nakon što ste parkirali automobil i dok hodate prema odredištu. Na sat možete primati i korisna upozorenja za vozača. Ne morate brinuti o pronalaženju svog automobila na punom parkiralištu. Vaš pametni sat navigira vas pomoću kompasa od parkiranog vozila do odredišta i zatim nazad do vozila.

Putovanja su upravo postala još bolja zahvaljujući usluzi TripAdvisor®

 

Ako niste upoznati sa nekim područjem, lepo je imati nešto što vas može uputiti u pravom smeru. Zbog toga donosimo TripAdvisor na vaš Garmin DriveAssist navigacijski uređaj. Pogledajte ocene za tačke interesa na putovanju poput hotela, restorana i turističkih atrakcija koje se nalaze na vašoj ruti ili u blizini vašeg odredišta. Prenoseći podatke sa najvećeg svetskog web-mesta za putovanja direktno u vaš automobil pomažemo vam pronaći mesta na kojima se možete zaustaviti, a koja će vaše celo putovanje učiniti delom odredišta. Uz to pronađite i nove turističke atrakcije pomoću ugrađenog alata Planer puta koji unosi zabavu u putovanja tako što predlaže zanimljiva mesta na kojima možete stati na putu.

 

Fizičke specifikacije i performanse

Dimenzije 17.3 x 9.9 x 1.9 cm
Veličina ekrana, Š x V Š 15,2 x V 8,9 cm; dijagonala 17,7 cm
Rezolucija ekrana, Š x V 1024 x 600 piksela
Vrsta ekrana WQVGA TFT ekran u boji sa belim pozadinskim osvetljenjem
Težina 243 g
Baterija punjiva litij-ionska baterija
Trajanje baterije do 1 sata
GPS prijemnik visoke osetljivosti Da

Karte i memorija

Doživotno ažuriranje karti Da
Broj mogućih omiljenih lokacija 1000
Detaljne karte u paketu Da
Ugrađena memorija interni solid state
Mogućnost dodavanja memorije microSD™ kartica (ne isporučuje se).
Prilagođene tačke interesa - korisničke POI tačke, adrese Da

Navigacione funkcije

 

Lane assist (navođenje u ispravnu saobraćajnu traku) Da
TMC obaveštenja u saobraćaju( izbegavanja gužvi i zastoja u saobraćaju pomoću TMC prijemnika) Da
Junction view (prikaz komplikovanih saobraćajnica - ukrštanja i saobraćajnih znakova) Da
Izbegavanje rute (izbegavanje autoputa, naplate putarine itd.) Da
Bluetooth® bežična tehnologija Da
Prikaz ograničenja brzine (prikazuje ograničenje brzine za većinu puteva u SAD-u i Evropi) Da
Prikaz nadolazećih usluga - POI tačaka na ruti kretanja (servisi, bez.pumpe, restorani, bankomati) Da
Trip planner (planer putovanja) Da
Foursquare Da

 

Šifra proizvoda: 10375