Biznet mobilni telefoni
BizNet Roaming SIM kartica
BizNet Roaming SIM kartica
Mobilni telefoni akcijska cena
BizNet Roaming paketi
BizNet SIM kartica
BizNet Roaming paketi
BizNet SIM kartica

BizNet Roaming SIM kartica

BizNet KnowRoaming SIM card

Cena: 1.290,00 RSD

Opis proizvoda:

Neograničeni internet svuda u svetu. Sa BizNet Roaming SIM karticom okusite potpunu slobodu. BizNet Roaming SIM je kartica za internet u inostranstvu, bilo gde da se nalazite.

BizNet Roaming SIM kartica Vam dozvoljava da sami birate svoj paket i u potpunosti se prilagođava Vašim potrebama u pokretu, bez obzira gde se nalazite. Iz aplikacije izaberite jedan od mnogih paketa zaista neograničenog interneta ili jednostavno dokupite paket prenosa podataka koji odgovara Vašim potrebama.

BizNet Roaming SIM kartica je kompatibilna je sa bilo kojim mobilnim telefonom, tabletom ili prenosnim računarom koji koriste mini SIM, mikro ili nano. Uz  ovu SIM karticu imate mogućnost prenosa podataka u više od 125 zemalja u svetu. Bilo gde da putujete, BizNet kartica nudi povoljne pakete, pristupačna i prilagodljiva rešenja koja Vam omogućavaju vezu sa internetom bilo gde u svetu.

BizNet je jedina SIM kartica na putu koja će vam ikada biti potrebna za internet konekciju SVUDA. Omogućava servisnu podršku 24/7. Sa BizNet SIM karticom nikad ne morate da brinete da li će Vam provajder naplatiti roaming papreno mnogo. Dinamika BizNet paketa je u potpunosti prilagođena Vama i Vašim planovima i zbog toga nudi pregršt mogućnost kupovine dodatnih paketa interneta po specijalnim cenama, bilo da ih kupujete unapred ili tokom putovanja.

BizNet je zaštićeni žig kompanije BIZNET DOO.

Šifra proizvoda: 12517

EAN: 8606018853748