Biznet mobilni telefoni
DJI Ronin-M (promo pack) with Ronin Grip
DJI Ronin-M (promo pack) with Ronin Grip

DJI Ronin-M (promo pack) with Ronin Grip

Drzac za kamere i mobilne telefone

Cena: 128.990,00 RSD

Opis proizvoda:

 
DJI Ronin M je lak stabilizator sa žiroskopima malih dimenzija, redizajniran i lakši za upotrebu. Ronin M je lakši od DJI ronin stabilizatora za 50% i to ga čini vemo lakim za transport. Predviđen je za kamere težine do 3.6 kg. što je dovoljno da na njega možete instalirati bilo koji DSLR. Auto tune sistem za automatsko štelovanje je precizniji i štedi vreme pri inicijalnom štelovanju i balansiranju kamere. Baterija Dji ronin M-a traje oko 6 sati. U Ronin M je ugrađena najnovija tehnologija kompanije DJI. Ovo uključuje novi daljinski upravljač sa ugrađenom baterijom i risiver za najnovi specijalni DJI Ronin Thumb Controller.

DJI Ronin M je manja verzija RONIN stabilizatora sa boljim performansama. Ronin M će dati odlične rezultate sa bilo kojom kamerom.

DJI Ronin M ima ugrađen moćan IMU koji reaguje extremno brzo. Zbog toga može bez problema da stabiliše nagle pokrete po svim osama.

Ronin M ima ugrađen risiver za ronon M daljinski upravljač koji može biti korišćen od strane dugog operatera. Postoje opcije za pomeranje kamere i dodatne kontrole kamere.

Motori koji se koriste u vojnoj industriji obezbedjuju lagane, glateke pokrete.

Napajanje omogućava priključivanje kamere, monitora, kontrolu fokusa i ostale dodatke. Dostupni su P-TAP 12V ili 5V USB konektori, koj se snabdevaju iz Ronin M baterije.

Super brzi procesor osigurava pokrete bez kočenja i potresa.

Obezbeđuje dugo vreme rada (oko 6 sati) i monitoring u realnom vremenu. Status punjenja može se pratiti na bateriji.

Novi tihi režim rada redukuje uku motora. ovo omogućava nesmetano snimanje zvuka na setu.

DJI Assistant mobina aplikacija omogućava kontrolu, testiranje i štelovanje gimbla preko mobilnog telefona. Podržani su iOS i Android uređaji preko bluetooth linka, ili preko USBa kada se koristi PC verzija aplikacije.

Paket sadrži:

Profesionalni DJI Ronin M stabilizator 
DJI Ronin M daljinski upravljač 
Stativ za gimbal
Baterija i punjač
Ronin Grip
 

Šifra proizvoda: 10463