Biznet mobilni telefoni
ESET NOD32 Internet Security
ESET NOD32 Internet Security

ESET NOD32 Internet Security

Anti virus i sigurnost na internetu

Cena: 5.057,00 RSD

Opis proizvoda:

ESET Internet Security za Windows korisnike

GODIŠNJA LICENCA

Internet sigurnost za svaku priliku

Sveobuhvatna zaštita svakodnevnih onlajn aktivnosti. Vaš internet svet je konačno u sigurnim rukama.

Ključne funkcije:

-          Legendarna antivirusna tehnologija - Višeslojna bezbednost Vas štiti od svih vrsta onlajn i offline pretnji i sprečava širenje malvera na druge korisnike.

-          Čuva privatnost - Sprečite neovlašćeni pristup Vašem računaru i zloupotrebu Vaših podataka. Budite sigurni dok vršite online plaćanja.

-          Uživajte u sigurnijim konekcijama - Zaštitite svoju veb kameru i kućni ruter od upada. Testirajte svoje lozinke i skenirajte svoje pametne uređaje zbog ranjivosti.

U odnosu na standardni ESET NOD32 Antivirus, kupovinom ESET Internet Security dobijate dodatne opcije koje Vas prvenstveno štite na mreži, pogotovo u momentima kada ste Vi i Vaši podaci najranjiviji. ESET Internet Security prati, nadgleda i štiti svako Vaše on-line plaćanje. Ni jedan Vaš podatak neće otići u pogrešne ruke.

Kućni Wi-Fi ruteri su jako ranjiva mesta. Mnogi od njih se nalaze na fabričkim podešavanjima IP adrese sa onim standardnim podacima za pristup. Kada neko pristupi Vašem WiFi ruteru, na korak je od pristupa Vašem računaru i svim podacima koji se nalaze na njemu. ESET Internet Security nadgleda sve uređaje na mreži i njihove aktivnosti – i u realnom vremenu će prijaviti svaku nepoznatu aktivnost. Njegov sistem je i projektovan da uči o Vašim navikama i o ljudima koji su pouzdani.

Šifra proizvoda: 6755