Biznet mobilni telefoni
Gimbal za telefon DJI OM 5/Sunset-White
Gimbal za telefon DJI OM 5/Sunset-White

Gimbal za telefon DJI OM 5/Sunset-White

DJI

Cena: 18.990,00 RSD

Opis proizvoda:

-Brend DJI
-Kompatibilni mobilni telefoni
-Dimenzije artikla DxŠxV 10,41 x 4,37 x 3,63 inča
-Težina artikla 290 grama
-Preporučena maksimalna težina 614 grama
O ovoj stavci:
Prenosivi stabilizator zgloba veličine dlana za pametne telefone - DJI OM 5 je lagan i svestran alat koji otključava puni potencijal vašeg pametnog telefona. Uživajte u besprekornim selfijima, super glatkim video snimcima, automatskom praćenju i još mnogo toga sa ovim DJI kardanom za telefon.
Ugrađeni produžni štap - Uključite više prijatelja u selfi ili čak udobnije snimajte svoje ljubimce iz nižih uglova. Ovaj pametni stabilizator kardana je savršen za vlogovanje, striming uživo i YouTube.
Snimajte kao profesionalac - ShotGuides automatski prepoznaje vaše okruženje i preporučuje odgovarajuću sekvencu snimaka, zajedno sa uputstvom kako da je dobijete. Samo pratite uputstva i brzo ćete pucati kao profesionalac. Sa DJI OM 5 stabilizatorom kardanskog zgloba, čak i prvi korisnici mogu da dožive epske rezultate.
Smart Gimbal sa ActiveTrack 4.0 – Algoritam nove generacije obezbeđuje da DJI OM 5 prati subjekte sa većom stabilnošću i brzim odzivom, čak i kada se brzo kreću. Ovaj kompaktni kardan za pametni telefon takođe pouzdano održava praćenje i pruža glatkije pokrete kamere, dajući vam više vremena da se fokusirate na okolinu.
Stabilizator kardana sa 3 osovine za pametne telefone - Nikada više ne postavljajte klimav video. Čak i sa dodatkom spoljnog sočiva, moćni motor sa 3 ose DJI OM 5 održava vaš pametni telefon stabilnim, a video zapise glatkim.
Snap Into Place - Magnetno pričvrstite svoj pametni telefon na kardan za nekoliko sekundi bez potrebe za balansiranjem ili kalibracijom. Gumeni premaz na stezaljci za telefon štiti vaš iPhone ili Android uređaj, a sa fleksibilnim dizajnom, možete lako da montirate svoj uređaj bez skidanja futrole.

Šifra proizvoda: 12525