Biznet mobilni telefoni
Kamionska GPS Navigacija Garmin Dezl 780 LMT-D Europe
Kamionska GPS Navigacija Garmin Dezl 780 LMT-D Europe

Kamionska GPS Navigacija Garmin Dezl 780 LMT-D Europe

Kamionska GPS navigacija

Cena: 70.990,00 RSD

Opis proizvoda:

 

Kamionska GPS Navigacija Garmin Dezl 780 LMT-D Europe

GPS navigacioni uređaj za kamione sa velikim ekranom

 • Vrhunski 7-inčni navigacioni uređaj za kamione sa magnetnim nosačem sa napajanjem i besplatnim ažuriranjima lifetime karata1

 • Prilagođene rute za kamione2 pri čijoj se izradi u obzir uzima veličina, teret i težina kamiona, upozorenja o visini nadolazećih mostova, oštrim krivinama, strmim nagibima i još mnogo toga

 • Uključuje besplatne saobraćajne informacije u stvarnom vremenu pomoću digitalnih saobraćajnih informacija ili aplikacije Smartphone Link, live usluge pomoću besplatne aplikacije Smartphone Link3

 • Jednostavno planiranje odmora sa pravovremenim obaveštenjima i direktorijem usluga za kamione i prikolice koji se može pretraživati po marki ili pogodnostima (npr. "DKV" ili "tuševi")

 • Kontrolišite dēzl™ 780 glasom i uživajte u Bluetooth® hands-free pozivima4, pametnim obaveštenjima3 i ugrađenoj Wi-Fi® tehnologiji koja omogućuje jednostavno ažuriranje karata i softvera bez računara

 • Funkcija Otprema i praćenje dispečerima omogućuje jednostavno slanje tekstualnih poruka i adresa vozačima, kao i praćenje ruta od početka do kraja vožnje

Za vozače "velikih vozila za robu" koji žele odgovarajući navigacioni uređaj sa velikim ekranom, naš dēzl™ 780 LMT-D GPS navigacioni uređaj za kamione sa 7-inčnim ekranom osetljivim na dodir je idealan saputnik na drumu. Osim vrhunskih karata, navigacije s glasovnim upravljanjem i naprednih funkcija za povezivanje, uređaj dolazi i sa magnetnim nosačem sa napajanjem za sigurno pričvršćivanje koji se može lako skinuti kada izlazite iz kabine. Ostanite povezani, koncentrisani i na pravom putu na dugačkim putovanjima pomoću uređaja dēzl™ 780 LMT-D

Da biste maksimalno iskoristili ekran visoke rezolucije na kojem spajate dva prsta za zumiranje, dēzl™ 780 LMT-D isporučuje se s učitanim kartama koje sadržavaju upozorenja za uslove na ruti za kamione, kao što su visine mostova, oštre krivine, strmi nagibi i još mnogo toga, za većinu glavnih puteva i autoputeva. Jednostavno unesite informacije o profilu vozila (mogu se uneti podaci o visini, težini, dužini, širini i opasnom teretu) i pronađite odgovarajuću rutu za kamione koja odgovara veličini, teretu i težini vašeg kamiona2.

dēzl™ 780 je opremljen detaljnim kartama Evrope koje uključuju ograničenja za kamione poput visina mostova, opasnih krivina, ograničenja težine i još mnogo toga, kao i relevantne podatke za većinu glavnih puteva i autoputeva. Jednostavno unesite informacije o profilu vozila (mogu se uneti podaci o visini, težini, dužini, širini i opasnom teretu) i pronađite odgovarajuću rutu za kamione koja odgovara veličini, teretu i težini vašeg vozila. Dodatnu praktičnost pružaju jednostavni profili kamiona, sa kojima jednim dodirom tastera menjate veličinu prikolice.

Besplatne live usluge

Što se događa na drumu ispred vas? Smartphone Link je besplatna mobilna aplikacija koja vaš dēzl™ 780 povezuje s vašim iPhone®uređajem ili pametnim telefonom sa Android™ sistemom. Posle uparivanja dēzl može pristupiti informacijama u stvarnom vremenu3 poput informacija o saobraćaju, sigurnosnim kamerama ili vremenu i još mnogo toga.

 

Upravljajte glasom

Praktična navigacija sa glasovnom aktivacijom omogućuje vam upravljanje navigacionim uređajem za kamione dēzl™ 780 LMT-D jednostavnim glasovnim naredbama (glasovne naredbe ne funkcionišu na srpskom jeziku), tako da vam ruke mogu ostati na upravljaču, a oči sigurno usredsređene na drum.

 

Ostanite u toku uz ugrađeni Wi-Fi

Budući da dēzl™ 780 sadrži ugrađeni Wi-Fi, možete jednostavno ažurirati karte i softver. Kada nova ažuriranja postanu dostupna, a vi ste povezani na Wi-Fi mrežu, primićete automatski obaveštenje na ekranu. Tada jednostavno pritisnite Wi-Fi taster na ekranu da biste nadogradili podatke bez potrebe povezivanja dēzl uređaja s računarom. Posle toga ćete ponovo biti spremni da krenete na put.

Prednosti Bluetooth tehnologije

Sinhronizujte pametni telefon ili tablet sa omogućenom Bluetooth tehnologijom s uređajem dēzl™ 780 za bežično primanje i upućivanje poziva zahvaljujući ugrađenom mikrofonu i zvučniku. Telefon možete držati u džepu ili na upravljačkoj ploči i telefonirati hands-free dok ste potpuno koncentrisani na drum. Možete primati i prilagodljiva pametna obaveštenja4 za pozive, tekstualne poruke, upozorenja aplikacija i još mnogo toga, a sve će vam se pojavljivati na ekranu vašeg navigacionog uređaja.

 

Jednostavno planiranje odmora

Radi što jednostavnijeg života na drumu, dēzl™ 780 navigacioni uređaj za kamione omogućava jednostavno planiranje odmora sa pravovremenim obaveštenjima koja vam pomažu da maksimalno iskoristite svako zaustavljanje. Pronađite tačke interesa koje vole profesionalni vozači kamiona kao što su hrana, gorivo, mesta za odmor, tuševi, bankomati, Wi-Fi i još mnogo toga. Odmorišta za kamione možete pretraživati i filtrirati po željenoj ponudi, npr. tuševi, benzinske pumpe, Wi-Fi i praonice kamiona.

 

Zapisnik istorije servisa

dēzl™ 780 ima i zapisnik istorije servisa u koji možete beležiti datume i vrstu obavljenih servisa. To je praktičan način za beleženje podataka o broju pređenih kilometara na gumama, pritisku u gumama, zameni ulja i guma i drugih podataka.

 

Otprema i praćenje

 

dēzl™ 780 se isporučuje sa učitanim jednostavnim rešenjem za nadzor kamiona3 pomoću kojih upravnici voznih parkova mogu jednostavno pratiti vozače i komunicirati s njima, npr. slanjem tekstualne poruke sa adresom za isporuku. Vozač može odabrati adresu unutar tekstualne poruke i lako izraditi rutu do odredišta.

Dodajte pomoćnu kameru

Priključite Garmin pomoćnu kameru (prodaje se odvojeno) i vidite što se nalazi iza vašeg kamiona dok vozite unazrad. dēzl™ 780 navigacioni uređaj za kamione je kompatibilan sa Garmin BC™ 35 bežičnom pomoćnom kamerom. Kada su upareni, na ekranu za navigaciju dēzl uređaja prikazuje se snimak koju odašilje kamera.

Jednostavna navigacija

Osim vrhunskih karata i velikog ekrana koji lako možete videti sa bilo kojeg mesta u kabini, dēzl™ 780 se isporučuje i sa izuzetno jakim zvučnicima iz kojih možete jasno čuti govorna uputstva skretanje-po-skretanje, čak i kada sa druma dolazi buka.

Uključeni planer puta vam omogućuje izradu ruta sa više zaustavljanja i planiranje i skladištenje budućih putovanja. Takođe postoji i jednostavno oblikovanje ruta s kojim možete dodati tačku na karti dodirivanjem ekrana, tako da uvek možete prilagoditi rutu da uključuje željene puteve, gradove ili lokacije.

 

Aktivna pomoć za trake vam daje glasovna uputstva tokom vožnje i prikazuje jarke strelice na ekranu koje vam ukazuju na odgovarajuću traku u kojoj se morate nalaziti za sledeće skretanje ili izlaz sa autoputa. photoReal prikaz raskrsnica u boji prikazuje realistične grafike nadolazećih raskrsnica tako da se lakše možete snaći kada dođete do njih. Osim toga, Bird’s Eye prikaz raskrsnica daje detaljnu sliku raskrsnica autoputeva iz vazduha. Ekran za navigaciju dēzl uređaja takođe prikazuje vašu trenutnu brzinu, ograničenje brzine, put ili ulicu po kojoj vozite i očekivano vreme dolaska na odredište.

Fizičke specifikacije i performanse

Dimenzije 19,9 x 12,2 x 2,4 cm
Veličina ekrana, Š x V 15,2 x 8,9 cm, dijagonala 17,7 cm
Rezolucija ekrana, Š x V 1024 x 600 piksela
Vrsta ekrana 6,95-inčni IPS izrazito širokog prikaza, TFT u boji, s on-cell kapacitivnim dodirnim ekranom
Težina 437 g
Baterija Punjiva litijum-jonska baterija
Trajanje baterije 1+ sati
GPS prijemnik visoke osetljivosti Da
Mogućnost povezivanja sa sistemom za praćenje Da

Karte i memorija

Doživotno ažuriranje karti Da
Broj mogućih omiljenih lokacija 1000
Detaljne karte u paketu Da; karta cele Evropa
Ugrađena memorija internal solid state
Mogućnost dodavanja memorije microSD kartica (nije u paketu)
Prilagođene tačke interesa - korisničke POI tačke, adrese Da

Navigacione funkcije

Izgovaranje naziva ulica (npr. "Skrenite levo u Nemanjinu ulicu za 200 metara..." Da
Upravljanje uređajem glasovnim komandama Da
Lane assist (navođenje u ispravnu saobraćajnu traku) Da
TMC obaveštenja u saobraćaju( izbegavanja gužvi i zastoja u saobraćaju pomoću TMC prijemnika) Da
Junction view (prikaz komplikovanih saobraćajnica - ukrštanja i saobraćajnih znakova) Da
Izbegavanje rute (izbegavanje autoputa, naplate putarine itd.) Da
Bluetooth® bežična tehnologija Da
Prikaz ograničenja brzine (prikazuje ograničenje brzine za većinu puteva u SAD-u i Evropi) Da
Prikaz nadolazećih usluga - POI tačaka na ruti kretanja (servisi, bez.pumpe, restorani, bankomati) Da
Trip planner (planer putovanja) Da
Trip log (zapisnik trase) Da
Foursquare Da
Smartphone Link Da

 

Dodatno:

Opšte

Dimenzije 19,9 x 12,2 x 2,4 cm
Težina 437 g
Baterija Punjiva litijum-jonska baterija
Vrsta ekrana 6,95-inčni IPS izrazito širokog prikaza, TFT u boji, s on-cell kapacitivnim ekranom osetljivim na dodirom
Veličina ekrana, Š x V 15,2 x 8,9 cm, dijagonala 17,7 cm
Rezolucija ekrana, Š x V 1024 x 600 piksela
Trajanje baterije 1+ sati
Magnetn nosač  

Karte i memorija

Prethodno učitane karte ulica  
Uključuje doživotna ažuriranja karte  
Kartica za podatke 1 slot za memorijsku karticu
Prihvata kartice za podatke 16 GB

Navigacione funkcije

Navođenje pomoću orijentira Garmin Real Directions™  
Milioni Foursquare® tačaka interesa  
TripAdvisor® ocene tačaka interesa  
Oblikovanje ruta kroz željene gradove/ulice  
Upravljanje uređajem glasovnim naredbama (glasovne naredbe ne funkcionišu na srpskom jeziku)  
Kompatibilno s saobraćajem (izrada rute oko saobraćaja s prijemnikom i pretplatom) Da (doživotni saobraćajne usluge)
Prikaz raskrsnica (prikazuje znakove ukrštanja)  
Bluetooth® bežična tehnologija  

Napredne funkcije

Pametna obaveštenja pomoću aplikacije Smartphone Link  
Ažuriranje karata i softvera putem Wi-Fi® veze  
Pristup live uslugama pomoću aplikacije Smartphone Link  
Upozorenja za vozače na oštre krivine, školske zone, kamere za merenje brzine i prolazak kroz crveno svetlo itd.  
Kompatibilnost s pomoćnom kamerom Da (BC™ 35)

Funkcije za kamione

Izrada posebnih ruta za kamione  
Jednostavan profil kamiona  
Direktorijum usluga za kamione i prikolice  
Tačke interesa za kamione  
Ograničenja brzine za kamione  
Obaveštenja o granicama za kamione  
Oznake kilometara/milja za kamione  
           
 
 • Besplatni aktuelni podaci o saobarćaju i vremenskim uslovima kada se koristite aplikacijom Smartphone Link na pametnom telefonu
 • Izrada prilagođenih ruta za kamione
 • Jednostavno planiranje odmora
 • Alat Nadolazi s saobraćajnim znakovima i tačkama interesa za kamione na ruti
 • Otprema i praćenje

 

Šifra proizvoda: 10377