Biznet mobilni telefoni
Kamionska GPS Navigacija Garmin DezlCam 785 LMT-D Europe
Kamionska GPS Navigacija Garmin DezlCam 785 LMT-D Europe

Kamionska GPS Navigacija Garmin DezlCam 785 LMT-D Europe

GARMIN Profesionalna kamionska navigacija

Cena: 80.490,00 RSD

Opis proizvoda:

GPS navigacioni uređaj za kamione sa ugrađenom kamerom za snimanje vožnje

Ispunjava sve bezbednostne norme u skladu sa EU standardima

Sveobuhvatni 7-inčni navigacioni uređaj za kamione opremljen je magnetnim nosačem s napajanjem i ugrađenom kamerom za snimanje vožnje i pružanje funkcija za povećavanje svesnosti vozača kao što su upozorenja na frontalni sudar i na izlazak iz trake1

Prilagođene rute za kamione2 pri čijoj se izradi u obzir uzima veličina, teret i težina kamiona, upozorenja o visini nadolazećih mostova, oštrim krivinama, strmim nagibima i još mnogo toga

Uključuje besplatne saobraćajne informacije u stvarnom vremenu pomoću digitalnih saobraćajnih informacija ili aplikacije Smartphone Link, live usluge pomoću besplatne aplikacije Smartphone Link3

Jednostavno planiranje odmora sa pravovremenim obaveštenjima i direktorijem usluga za kamione i prikolice koji se može pretraživati po marki ili pogodnostima (npr. "DKV" ili "tuševi")

Kontrolišite dēzlCam™ 785 glasom i uživajte u Bluetooth® hands-free pozivima4, pametnim obaveštenjima3 i ugrađenoj Wi-Fi® tehnologiji koja omogućuje jednostavno ažuriranje karata i softvera bez računara

Funkcija Otprema i praćenje dispečerima omogućuje jednostavno slanje tekstualnih poruka i adresa vozačima, kao i praćenje ruta od početka do kraja vožnje

Za vozače "velikih vozila za robu" koji žele odgovarajući navigacioni uređaj sa velikim ekranom, naš dēzl™ 780 LMT-D GPS navigacioni uređaj za kamione sa 7-inčnim ekranom osetljivim na dodir je idealan saputnik na drumu. Osim vrhunskih karata, navigacije s glasovnim upravljanjem i naprednih funkcija za povezivanje, uređaj dolazi i sa ugrađenom kamerom za snimanje vožnje koja automatski snima vožnju i skladišti video zapis nezgoda.

Besplatne live usluge

Što se događa na drumu ispred vas? Smartphone Link je besplatna mobilna aplikacija koja vaš dēzlcam™ 785 povezuje s vašim iPhone®uređajem ili pametnim telefonom sa Android™ sistemom. Posle uparivanja dēzl može pristupiti informacijama u stvarnom vremenu3 poput informacija o saobraćaju, sigurnosnim kamerama ili vremenu i još mnogo toga.

Ugrađena kamera za snimanje vožnje

Čim započnete vožnju, dēzlCam™ 785 LMT-D automatski snima neprekidni HD video zapis. U slučaju sudara tehnologija za prepoznavanje nezgoda (G-senzor) automatski skladišti snimke. Snimak možete skladištiti i ručno jednim dodirom tatera. Uređaj lako možete izvaditi iz magnetnog nosača i pomoću funkcije fotoaparata iz blizine snimiti sva oštećenja nastala u sudaru. Opciono prekrivanje GPS podacima o lokaciji, brzini, datumu i vremenu precizno određuje gde i kada se dogodila nezgoda.

Upravljajte glasom

Praktična navigacija sa glasovnom aktivacijom omogućuje vam upravljanje navigacionim uređajem za kamione dēzlCam™ 785 LMT-D jednostavnim glasovnim naredbama (glasovne naredbe ne funkcionišu na srpskom jeziku), tako da vam ruke mogu ostati na upravljaču, a oči sigurno usredsređene na drum.

Ostanite u toku uz ugrađeni Wi-Fi

Budući da dēzlCam™ 785 sadrži ugrađeni Wi-Fi, možete jednostavno ažurirati karte i softver. Kada nova ažuriranja postanu dostupna, a vi ste povezani na Wi-Fi mrežu, primićete automatski obaveštenje na ekranu. Tada jednostavno pritisnite Wi-Fi taster na ekranu da biste nadogradili podatke bez potrebe povezivanja dēzl uređaja s računarom. Posle toga ćete ponovo biti spremni da krenete na put.

Prednosti Bluetooth tehnologije

Sinhronizujte pametni telefon ili tablet sa omogućenom Bluetooth tehnologijom s uređajem dēzlCam™ 785 za bežično primanje i upućivanje poziva zahvaljujući ugrađenom mikrofonu i zvučniku. Telefon možete držati u džepu ili na upravljačkoj ploči i telefonirati hands-free dok ste potpuno koncentrisani na drum. Možete primati i prilagodljiva pametna obaveštenja4 za pozive, tekstualne poruke, upozorenja aplikacija i još mnogo toga, a sve će vam se pojavljivati na ekranu vašeg navigacionog uređaja.

Jednostavno planiranje odmora

Radi što jednostavnijeg života na drumu, dēzlCam™ 785 navigacioni uređaj za kamione omogućava jednostavno planiranje odmora sa pravovremenim obaveštenjima koja vam pomažu da maksimalno iskoristite svako zaustavljanje. Pronađite tačke interesa koje vole profesionalni vozači kamiona kao što su hrana, gorivo, mesta za odmor, tuševi, bankomati, Wi-Fi i još mnogo toga. Odmorišta za kamione možete pretraživati i filtrirati po željenoj ponudi, npr. tuševi, benzinske pumpe, Wi-Fi i praonice kamiona.

Zapisnik istorije servisa

dēzlCam™ 785 ima i zapisnik istorije servisa u koji možete beležiti datume i vrstu obavljenih servisa. To je praktičan način za beleženje podataka o broju pređenih kilometara na gumama, pritisku u gumama, zameni ulja i guma i drugih podataka.

Otprema i praćenje

dēzlCam™ 785 se isporučuje sa učitanim jednostavnim rešenjem za nadzor kamiona3 pomoću kojih upravnici voznih parkova mogu jednostavno pratiti vozače i komunicirati s njima, npr. slanjem tekstualne poruke sa adresom za isporuku. Vozač može odabrati adresu unutar tekstualne poruke i lako izraditi rutu do odredišta.

Dodajte pomoćnu kameru

Priključite Garmin pomoćnu kameru (prodaje se odvojeno) i vidite što se nalazi iza vašeg kamiona dok vozite unazrad. dēzlCam™ 785 navigacioni uređaj za kamione je kompatibilan sa Garmin BC™ 35 bežičnom pomoćnom kamerom. Kada su upareni, na ekranu za navigaciju dēzl uređaja prikazuje se snimak koju odašilje kamera.

1) Funkcija upozoravanja u određenim uslovima može biti ograničena; pojedinosti potražite na web-adresi Garmin.com/warnings

2) Nije dostupno u svim područjima. Unos karakteristika profila za vaš kamion ne garantuje da će se karakteristike kamiona uzimati u obzir u svim predlozima ruta. Uvek poštujte sve saobraćajne znakove i uslove na putu.

3) Da biste pristupili Garmin live uslugama, morate preuzeti aplikaciju Smartphone Link na kompatibilnom pametnom telefonu koji podržava Bluetooth® i GPS (prodaje se odvojeno)

4) Potreban je pametni telefon s omogućenom Bluetooth® tehnologijom (prodaje se odvojeno)

Šifra proizvoda: 10360