Biznet mobilni telefoni
Kamperska GPS Navigacija Camper 770 LMT-D EU
Kamperska GPS Navigacija Camper 770 LMT-D EU

Kamperska GPS Navigacija Camper 770 LMT-D EU

Kamperska GPS Navigacija

Cena: 57.480,00 RSD

Opis proizvoda:

 

Kamperska GPS Navigacija Camper 770 LMT-D EU

Napredna navigacija za entuzijaste za kampovanje

  • Rute za kamper i upozorenja o uslovima na putu navode vaš kamper ili prikolicu

  • Uključuje besplatne digitalne prometne informacije putem DAB mreže i besplatne live usluge kao što su LiveTrack, osnovne informacije o vremenu i drugo, sve pomoću aplikacije Smartphone Link

  • Hands-free funkcije uključuju Bluetooth pozive, pametna obavštenja i navigaciju s glasovnom aktivacijom

  • Podaci o kampovima za kamp-kućice koji se mogu filtrirati sa web-mesta ACSI, NKC i MotorHomeFacts

  • Ugrađena Wi-Fi tehnologija za jednostavnu nadogradnju karata i softvera bez računara

  • Uključuje lifetime ažuriranja podataka o sigurnosnim kamerama

Camper 770LMT-D je naš napredni sistem za navigaciju namenjen lutajućim entuzijastima za kampovanje. Omogućuje vam da uživate u slobodi koju pruža otvoreni put dok putujete uz pregršt korisnih funkcija za navođenje. Camper 770LMT-D je veliki  i pregledan GPS sistem za navigaciju sa 6,95-inčnim ekranom osetljivim na dodir izuzetno tankog okvira koji se savršeno uklapa na vidljivo mesto u kamperu ili automobilu. Daje upozorenja o uslovima na putu i nudi izradu prilagođenih ruta1 na osnovu veličine i težine kampera ili prikolice. Uključuje čak i direktorijum sa podacima o kampovima za kamp-kućice iz vodećih izvora kao što su ACSI, NKC i MHF. Filtrirajte kampove i mesta za zaustavljanje sa željenim pogodnostima kao što su električni priključci, tuševi i pristup internetu. Takođe uključuje jednostavno oblikovanje ruta, podatke o profilu nadmorske visine i milione novih popularnih mesta koja možete posetiti i istražiti, zahvaljujući našem partnerstvu sa uslugama TripAdvisor i Foursquare.
 

Vozite uz prilagođene rute za kamp-kućice

Samo unesite specifikacije svog kampera ili prikolice, a Camper 770LMT-D će na osnovu profila vašeg kampera pronaći najefikasniju rutu. Ruta će biti prilagođena visini, težini, dužini i širini vašeg vozila.

Besplatne digitalne saobraćajne informacije putem DAB mreže

Uz isporučeni kabl za napajanje s integrisanim prijemnikom saobraćajnih informacija za vreme celog veka trajanja uređaja Camper 770 LMT-D imaćete pristup besplatnim digitalnim prometnim informacijama³. Uparivanje sa pametnim telefonom nije potrebno jer je ovo saobraćajno rešenje odmah spremno za upotrebu! Samo priključite uređaj za navigaciju u utičnicu vozila i počnite primati korisne saobraćajne informacije i uživati u avanturi koja vas čeka.

Uživajte u hands-free funkcijama

 

Kad sinhronizujete pametni telefon koji podržava Bluetooth sa uređajem Camper 770LMT-D, dobijate odlične funkcije koje vam omogućuju da ostanete povezani bez skidanja ruku s upravljača³. Uživajte u hands-free pozivima i primajte pametna obaveštenja na ekran navigacionog uređaja4. To znači da možete videti obaveštenja o dolaznim pozivima, tekstualne poruke i podsetnike na događaje iz kalendara, a da više ne morate ni uzimati telefon u ruke. telefonom. Uključuje i navigaciju sa glasovnom aktivacijom. Izgovorite "glasovna naredba" i glasovno upravljajte uređajem bez skidanja ruku sa upravljača (glasovne naredbe ne rade na srpskom jeziku).

Vozite uz korisna upozorenja o uslovima na ruti

Camper 770LMT-D je opremljen prethodno učitanim detaljnim kartama Evrope sa ograničenjima za kampere kao što su visine mostova, ograničenja težine i slični podaci za većinu glavnih puteva i autoputeva. Videćete i čuti ta korisna upozorenja koja vam mogu pomoći da se pripremite za nadolazeće nizbrdice, uzbrdice i drugo.

 

Camper 770LMT-D je opremljen praktičnim alatom karte koji vam omogućava da za vreme prikaza karte na ekranu uređaja vidite podatke o promenama nadmorske visine na ruti. Dodirom na te podatke možete proširiti prikaz profila nadmorske visine i videti više podataka o trenutnoj i nadolazećim nadmorskim visinama. Pregledanjem ovih podataka možete se na vreme pripremiti na moguće strme nagibe na ruti.

Upozorenja za vozača: upoznajte se sa okolinom

Kako bi podstakao sigurniju vožnju i povećao svesnost o situaciji, uređaj Camper 770LMT-D daje upozorenja za vozača na oštre krivine, promene brzine, pružne prelaze i prelaze za životinje. Uz to, navigacioni uređaj vas upozorava kada vozite u pogrešnom smeru jednosmernom ulicom te vas upozorava na škole i školske zone koje se nalaze u blizini. Primajte obaveštenja o kamerama za prolazak kroz crveno svetlo ili kamerama za merenje brzine koje se nalaze u blizini5, primajte upozorenja na umor6 koja predlažu moguća mesta za odmor posle višesatne vožnje.

 

Jednostavno pronađite kampove i mesta za zaustavljanje

 

Camper 770LMT-D uključuje podatke o kampovima za kamp-kućice s web-lokacija ACSI™, NKC™ i MHF™. Filtrirajte i pronađite kampove sa željenim pogodnostima kao što su električni priključci, tuševi i pristup internetu.

Putovanje je bolje uz TripAdvisor i Foursquare

Ako niste upoznati s nekim područjem, lepo je imati nešto što vas može uputiti u pravom smeru. Zbog toga donosimo TripAdvisor na vaš Camper 770LMT-D navigacioni uređaj. Pogledajte ocene za tačke interesa na putovanju poput popularnih restorana i turističkih atrakcija koje se nalaze na vašoj ruti ili u blizini vašeg odredišta. Prenoseći podatke sa najvećeg svetskog web-mesta za putovanja direktno u vaš kamper pomažemo vam pronaći mesta na kojima se možete zaustaviti, a koja će vaše cijelo putovanje učiniti delom odredišta. Uz to pronađite i nove turističke atrakcije pomoću ugrađenog alata Planer puta koji unosi zabavu u putovanja tako što predlaže zanimljiva mesta na kojima možete stati na putu. Uz to, baza prethodno učitanih tačaka interesa na usluzi Foursquare uključuje milione novih popularnih restorana, trgovina, usluga i drugih zanimljivih mesta na vašoj ruti.

 

Izaberite jednostavno oblikovanje ruta

Ako volite da vozite određenim ulicama ili gradovima, jednostavno oblikovanje ruta vam omogućuje da jednostavno promenite svoju rutu. Dovoljno je da ruti koju vidite na ekranu dodate tačku i videćete obaveštenje o tome koliko će vam to produžiti putovanje.

Brzi pregled mnoštva informacija

Karta vožnje se uvek nalazi na ekranu uređaja Camper 770LMT-D, a dodatne informacije se pojavljuju sa strane. Prikazuje se ograničenje brzine, trenutna brzina i predviđeno vreme dolaska. Gde god se nalazili, uvek ćete znati šta vam je u blizini. Funkcija Nadolazi neprekidan je izvor informacija o mestima u blizini – restoranima, trgovinama, bolnicama i benzinskim pumpama – koji se prikazuje paralelno s vašom kartom vožnje i ažurira se kako se krećete svojom rutom.

Prijateljsko navođenje pomoću funkcije Garmin Real Directions™

Redefinišite "govorna uputstva skretanje-po-skretanje" pomoću funkcije Garmin Real Directions. Naša lako razumljiva uputstva za vožnju upotrebljavaju prepoznatljive orijentire, zgrade i signalizaciju uz izgovaranje naziva ulica te vas tako navode kao da vaš najbolji prijatelj sedi na suvozačevom mestu. Više se ne morate naprezati kako biste pročitali ulične natpise s velike udaljenosti. Slušajte dok vam funkcija Real Directions govori "Skrenite levo na semaforu" ili "Skrenite desno posle crvene zgrade". Nikad nije bilo jednostavnije slediti uputstva.

S lakoćom radite navigaciju na komplikovanim prelazima

Uređaj za navigaciju Camper 770LMT-D ima aktivnu pomoć za trake (ALG). Aktivna pomoć za trake pomoću glasovnih upozorenja i strelica u jarkim bojama pokazuje koja je ispravna traka za vašu rutu. photoReal prikaz ukrštanja prikazuje izlaze onako kako zaista izgledaju: u boji i s mnoštvom detalja. Bird’s Eye prikaz ukrštanja daje detaljnu sliku putne mreže iz vazduha.

Ostanite u toku uz Wi-Fi

 

Trudimo se da vam olakšamo nadogradnju uređaja za navigaciju uz ugrađeni Wi-Fi. Nadogradnja je toliko jednostavna da vam za nju nije potreban računar niti softverski program. Kad god je dostupna nova nadogradnja karte ili softvera, a povezani ste s kućnom Wi-Fi mrežom koja ne zahteva prijavu u web-pretraživač, na početnom ekranu uređaja za navigaciju prikazaće se odzivnik koji vas obaveštava o dostupnoj nadogradnji. Jednostavno priključite uređaj u bilo koju utičnicu i ostavite ga da se za vreme punjenja nadogradi putem Wi-Fi mreže.

Praktičnost pomoćne kamere

 

Navigacioni uređaj Camper 770 LMT-D i Garmin BC 30 bežična pomoćna kamera se prodaju odvojeno ili se mogu kupiti kao paket za navigaciju (preporučuje se profesionalna montaža). Kad uređaj za navigaciju bežično povežete sa pomoćnom kamerom, na ekranu uređaja Camper 770LMT-D prilikom vožnje unazad lako ćete videti vozila, pešake i druge prepreke.

Povezivanje sa Garmin pametnim satom

 

Camper 770LMT-D se može koristiti sa svim Garmin pametnim satovima koji podržavaju Connect IQ™, kao što je fēnix 5 (prodaje se odvojeno). To omogućuje prikaz upozorenja za vozača na zglobu i praktično navođenje pomoću kompasa od parkiranog vozila do odredišta i zatim natrag do vozila.

Fizičke specifikacije i performanse

Dimenzije 17,3 x 9,9 x 1,9 cm
Veličina ekrana, Š x V 15,2 x 8,9 cm; dijagonala 17,7 cm (6,95")
Rezolucija ekrana, Š x V 1024 x 600 piksela
Vrsta ekrana višedodirni, stakleni TFT WSVGA ekranu boji sa belim pozadinskim osvetljenjem
Težina 243 g
Baterija punjiva litijum-jonska baterija
Trajanje baterije do 1 sata
GPS prijemnik visoke osetljivosti Da

Karte i memorija

Doživotno ažuriranje karti Da
Broj mogućih omiljenih lokacija 1000
Detaljne karte u paketu Da - cela Evropa
Ugrađena memorija Ugrađeni solid state
Mogućnost dodavanja memorije microSD™ kartica (ne isporučuje se)
Prilagođene tačke interesa - korisničke POI tačke, adrese Da

Navigacione funkcije

 

Izgovaranje naziva ulica (npr. "Skrenite levo u Nemanjinu ulicu za 200 metara..." Da
Upravljanje uređajem glasovnim komandama Da
TMC obaveštenja u saobraćaju( izbegavanja gužvi i zastoja u saobraćaju pomoću TMC prijemnika) Da
Junction view (prikaz komplikovanih saobraćajnica - ukrštanja i saobraćajnih znakova) Da
Izbegavanje rute (izbegavanje autoputa, naplate putarine itd.) Da
Bluetooth® bežična tehnologija Da
Prikaz ograničenja brzine (prikazuje ograničenje brzine za većinu puteva u SAD-u i Evropi) Da
Prikaz nadolazećih usluga - POI tačaka na ruti kretanja (servisi, bez.pumpe, restorani, bankomati) Da
Trip planner (planer putovanja) Da
Trip log (zapisnik trase) Da
Foursquare Da
Direct Access Da

 

Šifra proizvoda: 10380