Biznet mobilni telefoni
Podloga za poletanje Drona
Podloga za poletanje Drona
Mobilni telefoni akcijska cena

Podloga za poletanje Drona

PGYTECH Profesionalna Pista - aerodrom za dronove

Cena: 2.290,00 RSD

Opis proizvoda:

Veoma kvalitetna podloga za poletanje dronova. Bezo se rasklapa i sklapa, kompaktna i jednostavna za nošenje. Može se koristiti sa obe strane.

Ovaj heliodrom za dronove je neizostavna stavka koju morate imati sa sobom ukoliko imate drona. Bez obzira da li polećete iz trave ili sa betona, poletanje će biti bezbednije i bolje sa podlogom za poletanje dronova.

Kada polećemo sa dronom, uvek nam smeta loša podloga, neravna, gusta trava, prašnjav beton. Dron prilikom poletanja uvek podigne prašinu, elise zakačinju travu…itd. Sve te stvari loše utiču na drona. On prašinu uvuče u sebe, isprlja se objektiv, oštećuju se elise.

Ovaj aerodrom se može koristiti za obuku letača bespilotnih letelica, kao i za profesionalce koji žele da sačuvaju svoj dron od prašine i trave.

Pored toga, heliopad ističe lokaciju drona i polazne tačke. Kada je na zemlji, jarke boje ističu poziciju drona, tako da je mnogo manja šansa da ga neko zgazi.

Materijal je otporan na sve vremenske uslove, a poseduje na sebi i reflektujuće trake za lakše lociranje noću i u uslovima smanjenje vidljivosti.

Prečnik: 55cm

Boja: Narandžasta i Plava

Kompatibilni modeli: DJI Mavic 2 Pro / Zoom, DJI Mavic pro, DJI Mavic Air, DJI Phantom 2/3/4 Pro, DJI Spark, Parrot drones, Sima drones, Hubsan drones, UDI drones, Kuadcopters, Drones.

U PAKOVANJE UKLJUČENO:

1 x Podloga za poletanje drona

3 x Šine za pričvršćivanje podloge za zemlju

8 x Reflektujućih traka

1 x Torba za nošenje

 

Šifra proizvoda: 8735

EAN: 190307071139