Biznet mobilni telefoni
Rent-a-car Beograd
Rent-a-car Beograd

Rent-a-car Beograd

PAYMENT LINK

Cena: 120,00 RSD

Opis proizvoda:

BIZNET DOO BEOGRAD - OGRANAK BIZNET

 Moderna Rent a car usluga, koja ispunjava sve potrebe našeg tržišta, ali i uz pomoć novih tehnologija unapređuje ovu granu poslovanja. Prateći korak sa svetskim trendom, omogućavamo vrlo lako iznajmljivanje vozila, sa fokusom na potpunu automatizaciju i elektronsko poslovanje. Iznajmljivanje vozila nikad nije bilo brže a ni povoljnije. BIZNET DOO BEOGRAD - OGRANAK BIZNET kao pouzdani partner u svim svojim vozilima omogućuje besplatan WiFi, kao i po potrebi dodatnu opremu. U našoj ponudi ćete uvek moći da pronađete željeno vozilo i to po najboljim cenama.

Last minute rent a car je naš fokus, i spremnost da u najkraćem roku obezbedimo automobil na potrebnoj adresi. Kada Vam se ukaže potreba za rent a car vozilom u Beogradu, kontaktirajte nas i mi ćemo se postarati da automobil dobijete u rekordnom roku, brojeći u minutima.

U našoj ponudi imamo vozila najnovije geeneracije, svetskih proverenih marki. Pouzdanih i malih potrošača. Cilj naše modernizacije je potpuna optimizacija usluge u cilju smanjenja emisije ugljen dioksida. Sa željom da zagađenje svedemo na minimum, u podudi imamo i električne skutere, a uskoro i električne automobile.

Šifra proizvoda: 8449