Biznet mobilni telefoni
SONY PlayStation Classic
SONY PlayStation Classic
Mobilni telefoni akcijska cenaMobilni telefoni rasprodati
SONY PlayStation Classic
SONY PlayStation Classic
SONY PlayStation Classic
SONY PlayStation Classic

SONY PlayStation Classic

Konzola

Cena: 7.990,00 RSD

Opis proizvoda:

Naziv proizvoda: Sony PlayStation Classic
Kod proizvoda: SCPH-1000 R Series
Video izlaz: 720p, 480p
Audio izlaz: Linear PCM
Ulaz/Izlaz: HDMI izlaz, USB port (Micro-B), 2 x Controller port
Napajanje: DC 5V/1.0A
Maksimalna snaga: 5W
Radna temperatura: 5°C 
Dimenzije: 149 x 33 x 105 mm (ŠxVxD)
Masa: Konzola: 170 g; Kontroler: 140 g
Uključeno u pakovanju: PlayStation Classic konzola, 2 x kontrolera, HDMI kabl, USB kabl, štampani materijali

Konzola je 45% manja i ima 80% manje zapremine od originalne PlayStation konzole. Dolazi sa instaliranih 20 PlayStation igara što čini konzolu idealnu za nostalgične, kao i nove gejmere koji žele da iskuse klasične PlayStation igre iz 1990-ih.

Konzola sadrži sledeće naslove: Battle Arena Toshinden, Cool Boarders 2, Destruction Derby, Final Fantasy VII, Grand Theft Auto, Intelligent Qube, Jumping Flash, Metal Gear Solid, Mr. Driller, Oddworld: Abe's Oddysee, Rayman, Resident Evil: Director's Cut, Revelations: Persona, Ridge Racer Type 4, Super Puzzle Fighter II Turbo, Syphon Filter, Tekken 3, Tom Clancy’s Rainbow Six, Twisted Metal, Wild Arms.

 

 SPISAK I OPIS IGARA:
 
 • Battle Arena Toshinden™

Borilača igra iz 1995. u kojoj je fokus stavljen na oružja likova. Kompletni 3D nivoi i sloboda pozicioniranja i napadanja protivnika su stvari koje su razlikovali ovu borilačku igru od drugih.

 

 • Cool Boarders 2

Adrenalinska snowboarding akcija koja je obeležila i upotpunila već sjajnu 1997. godinu za PlayStation brend.

 

 • Destruction Derby

Arkadna vožnja iz 1995. gde postoji samo jedan cilj – uništiti sve protivnike svojim automobilom i završiti prvi na podijumu.

 

 • Final Fantasy VII

Japanski potezni RPG iz 1997. koji i dan danas važi za najbolju igru u svom žanru. Zanimljivi likovi i ogroman svet su samo dve stvari koje karakterišu ovaj naslov.

 

 • Grand Theft Auto

Akciona avantura iz 1997. koja je otvorila novo poglavlje u industriji igara. Franšiza koja i dan danas nastsavlja da oduševljava fanove širom sveta.

 

 • Intelligent Qube

Logička, puzzle igra iz 1997. u kojoj morate naći rešenje i izlazak iz nivoa napravljenom od kocaka.

 

 • Jumping Flash!

Platformer iz prvog lica koji je u mnogome bio ispred vremena, pogotovo ako se uzme u obzir da se pojavio daleke 1995. Godine i limitacija hardvera na kojem se pokretao

 

 • Metal Gear Solid

Mešavina akcione avanture, šunjačine obavijena filmskom pričom za početak jedne od najpoznatijih i najuticajnijih franšiza u industriji igara. Iako iz 1998. i dalje važi za merilo kvaliteta u naraciji i zapletu priče u video igrama.

 

 • Mr. Driller

Brza i šarena puzzle-like igra iz 1999. godine koja će vam pružiti sate i sate zabave. Uništavajte šarene blokove dok se trudite da preživite kišu padajućih blokova koji žele da vas unište.

 

 • Oddworld: Abe’s Oddysee®

Šašavi 2D platformer sa upečatljivim, nezaboravim likovima i zanimljivim nivoima koji se pojavio na PlayStation 1 konzoli davne 1997 godine.

 

 

 • Rayman

2D Platformer iz 1995. koji je postavio standarde za ovaj žanr igara. Kreacija francusko-kanadskog studija i dalje osvaja srca svih igrača

 

 • Resident Evil™ Director’s Cut

Izometrijska horror avantura iz 1996. bez cenzure, igra koja je odgovorna za bezbroj noćnih mora krajem devedesetih a i kasnije.

 

 • Revelations: Persona

Potezni japanski RPG koji se odvaja od većine igara svojom čudnom, zanimljivom pričom i intrigantnim likovima. Nakon 1996. i izlaska ove igre, ništa više neće biti isto u ovom podžanru.

 

 • Ridge Racer Type 4

Arkadna vožnja automobila iz 1998. godine sa tada neverovatnom grafikom koja je u korenu promenila percepciju vožnji na svim konzolama.

 

 • Super Puzzle Fighter II Turbo®

Zanimljivi mix standardne borilačke igre i puzzle naslova sa poznatim likovima koja nas je prijatno iznenadila daleke 1996. godine. Igra koja je stvorena da igrate sa prijateljem, devojkom ili roditeljima.

 

 • Syphon Filter

Taktička akciona pucačina iz trećeg lica. Igra koja je u svakom smislu bila ispred svog vremena. Igra koja je izašla 1999 i postala merilo kvaliteta ovaj podžanr akcionih igara mnogo godina nakon izlaska

 

 • Tekken 3

Najpoznatija borilačka igra iz 1998. godine, u generaciji konzola gde je PlayStation 1 vladao. Zanimljivi likovi, 3D grafika i sjajna mehanika su samo nekoliko stvari koje karakterišu ovaj naslov.

 

 • Tom Clancy’s Rainbow Six

Taktička pucačina iz prvog lica koja nas je prijatno iznenadila daleke 1999. Naslov koji je demantovao sve skeptike da taktičke pucačine iz prvog lica neće funkcionisati na kontroleru

 

 • Twisted Metal

Akciona igra iz 1995. u kojima su glavne uloge – automobili. Twisted Metal je jedna od najpoznatijih igara na ovim prostorima, a sada možete da saznate iz prve ruke i zašto.

 

 • Wild Arms

Potezni RPG smešten u Divljem Zapadu koji nam dolazi iz Japana. Miks kulture iz koje dolazi i teme koje obrađuju garantuju dobru zabavu kao i davne 1996 kada se igra prvi put pojavila u prodaji.

 

Šifra proizvoda: 7289

EAN: 711719999492