Biznet mobilni telefoni
Star Wars - Tie Fighter Standard Box
Star Wars - Tie Fighter Standard Box
Star Wars - Tie Fighter Standard Box
Star Wars DRON
Star Wars - Tie Fighter Standard Box
Star Wars DRON

Star Wars - Tie Fighter Standard Box

Star Wars dron

Cena: 6.490,00 RSD

Opis proizvoda:

Pridružite se sili tame i pilotirajte Dart Vejderovim "starfajterom". Pridružite se borbi protiv svojih prijatelja i izvodite akrobacije kao sam Lord Vejder i zaustavite napredovanje pobunjenika.

Star Wars - Tie Fighter dron karakteriše nova tehnologija obrnutog pogona koja dostiže brzinu i do 35MPH. Nudi mogućnost borbe uživo sa drugim Star Wars dronovima. Ima tri brzine, prilagođene iskustvu pilota, kao i T-Mode opciju za početnike i pomoć pri letenju.

Dron je izuzetno precizan, ručno obojen i registrovan. U pakovanju dolazi: dron, kontroler (zahteva 4 AA baterije, koje ne dolaze u pakovanju), baterija (2 Li-Poly baterije-vreme punjenja 30 do 40 minuta), punjač, strujni adapter, oprema za montiranje propelera i zaštita za propelere. Uz dron dolaze 2 Li-Poly baterije (vreme punjenja 30 do 40 minuta).

Sadrži: dron, kontroler 2.4GHz (zahteva 4 AA baterije koje ne dolaze u pakovanju), 2 xLi-Poly baterije; punjač; strujni adapter; oprema za montiranje propelera; zaštita za propelere;

Maksimalno vreme letenja: 6 - 8 minuta

Maksimalna brzina letenja: 56 km/h

Operativni sistem: Android i iOS besplatne aplikacije

Dimenzije: 19.3 x 10.9 x 33.5 cm

Baterija: 2x Li-Polymer

Ostalo: 3 brzine podešavanja za početnike i iskusnije pilote; T-Mod za početnike koji uče pilotiranje; Dron je ručno bojen

Domet: 30 m

Vreme punjenja baterije: 30-40 min

Šifra proizvoda: 10544

EAN: 0819217010012