Biznet mobilni telefoni
Tesla prečišćivač vazduha Air 6, do 36m2 WiFi, ovlaživač, senzor kvaliteta vazduha, Hepa
Tesla prečišćivač vazduha Air 6, do 36m2 WiFi, ovlaživač, senzor kvaliteta vazduha, Hepa

Tesla prečišćivač vazduha Air 6, do 36m2 WiFi, ovlaživač, senzor kvaliteta vazduha, Hepa

TAPA6 Tesla prečišćivač vazduha Air 6, do 36m2 WiFi, ovlaživač, senzor kvaliteta vazduha, Hepa

Cena: 17.780,00 RSD

Opis proizvoda:

Tehnički detalji

Jonizator - NE
 
Namenjeno prostorijama površine do
36㎡
Preporučeni vek trajanja filtera HEPA
6 meseci
Prestanak prečišćavanja i upozorenje za zamenu filtera
Da
Stopa isporuke prečišćenog vazduha (CADR) (čestice)
300m³/h
Tajmer
 

Deklaracija

Model
TESLA AIR 6preciscivac vazduha
Naziv i vrsta robe
Prečišćivači vazduha
Uvoznik
Tačan podatak o uvozniku će biti naveden na deklaraciji koju dobijate uz proizvod.
Zemlja porekla
Kina
Prava potrošača
Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača

Opis

ČIST VAZDUH, BOLJI ŽIVOT
Udahnite čistoću, izdahnite sa olakšanjem. Tesla prečišćivač vazduha AIR6 ima radni domet i do 36 m2, čineći da vazduh koji udišete bude savršeno svež i čist. Čim vaši najmiliji uđu u prostoriju – osetiće razliku.
 
VAZDUH KOJEM MOŽETE VEROVATI
Kvalitet vazduha više nije vaša briga. Zahvaljujući Teslinim integrisanim senzorima za kvalitet vazduha, sada možete da pratite trenutno zagađenje na LED ikonama koje menjaju boju u skladu sa vrednostima svetski priznatog indeksa kvaliteta vazduha (AQI).
 
JEDNOSTAVAN, PAMETAN, ELEGANTAN
Tesla prečišćivač vazduha AIR6 je mesto na kojem se susreću tehnologija i pametni dizajn. Njegove visoke performanse mogu se dokazati: samo pogledajte CADR (Clean Air Delivery Rate) vrednosti. Pitate se koliko pročišćenog vazduha proizvodi i koliko brzo? Reč je o 300m³ na sat.
 
ČISTA TEHNOLOGIJA NA DOHVAT RUKE
Sve što vam je potrebno je Wi-Fi – i moći ćete da udahnete. Bukvalno. Uključite prečišćivač vazduha sa bilo kog mesta i bilo kada, pomoću pametne aplikacije.
 
BRIGA O VAZDUHU JE BRIGA O ZDRAVLJU
Da li je vazduh koji udišete isuviše suv? Ovlažite ga i izbegnite suvoću vazduha koja uzrokuje mnoge iritacije i respiratorne probleme. Održavanje prijatnog nivoa vlažnosti ili udisanje svežeg vazduha? Ne morate da birate – sa opcijom ovlaživanja koju nudi Tesla prečišćivač vazduha AIR6, sada možete imati oba.
 
OSETITE REZULTATE
Tesla prečišćivač vazduha AIR6 dizajniran je sa vašim zdravljem na umu. HEPA filter sa aktivnim ugljem uklanja zagađivače vazduha i bakterije. Pomoću različitih opcija filtriranja, Tesla prečišćivač vazduha pomaže vam da eliminišete sitnu prašinu, mikrobe, polen i druge čestice koje ne želite u svojoj blizini.
 
SVEŽ VAZDUH MESECIMA
Recite zbogom prašini, polenu i blagim sporama! Filteri Tesla prečišćivača vazduha izuzetno su efikasni i trajno zarobljavaju zagađujuće čestice, vodeći računa da i vi i oni koje volite provodite vreme u zdravijem okruženju. Kako biste održali optimalne performanse, preporučuje se zamena filtera na otprilike svakih šest meseci. Ne brinite: indikator zamene filtera je tu da vas podseti kada za to bude vreme. U međuvremenu – dišite bezbrižno.

Šifra proizvoda: 11151

EAN: 8606018855674