Biznet mobilni telefoni
UVEX Respiratorna maska FFP3 D
UVEX Respiratorna maska FFP3 D

UVEX Respiratorna maska FFP3 D

Maska za zaštitu od zagađenja, virusa i bioloških agenasa

Cena: 2.890,00 RSD

Opis proizvoda:

Samooblikujuća FFP-3 zaštitna maska za disanje sa integrisanim ventilom i fiksiranim telom maske, napravljenim od Uvex Safety.


Novi, poboljšan dizajn ove FFP-3 samooblikujuće maske, povezane sa mekom zaptivnom ivicom, čini je veoma udobnom za nošenje dok štiti korisnika.


Ove respiratorne maske za lice su pogodne za rukovanje sa CMR lekovima (npr. citostaticima, virostaticima, itd.), biološkim agensima i virusima.

 

Veličina univerzalna

 

Zaštitna maska za disanje sa integrisanim klimatskim prečistačem i čvrstim oblikom tela proizvedena od strane UVEKS Safeti će vam ponuditi optimalnu zaštitu od čestica i aerosola. Poseban oblik i optimizovani dizajn FFP3 maske za pola lica zajedno sa mekim zaptivačem za lice čine ga vrlo udobnim za nošenje, kao i pružajući optimalnu zaštitu. Takođe, minimalni otpor disanja zajedno sa integrisanim ventilom za izdisanje povećava faktor udobnosti za nosioca maske. Testirano i sertifikovano u skladu sa Uredbom o privatnim proizvodima (EU) 2016/425.

Karakteristike:

-          Lična zaštitna oprema kategorije III (OZO) u skladu sa Uredbom o privatnoj zaštiti (EU) 2016/425

-          Provereno i sertifikovano FFP3 polu maska za filtriranje čestica EN 149

-          Zadržavanje kapaciteta najmanje 99%

-          Protiv prašine, dima, aerosola i aerosola

-          Ventil samnjuje otpor pri izdisaju

-          Ergonomski oblikovan

-          Pogodno za CMR lekove

-          Može se nositi u kontinuitetu do 8 sati (nije primenljivo na citostatike)

-          Preporučuje se za zaštitu protiv Meksičkog gripa (koji se takođe naziva svinjski grip) - grupa orthomiko virusa, npr. virus A / H1N1 i njegove varijante, kao i virus ptičjeg gripa (H5N1) Takođe je pogodno za zaštitu od antraksa i sličnih bioloških sredstava.

Šifra proizvoda: 10113