Biznet mobilni telefoni
Xiaomi Pametna Grejalica Smart Space Heater S
Xiaomi Pametna Grejalica Smart Space Heater S
Mobilni telefoni akcijska cena

Xiaomi Pametna Grejalica Smart Space Heater S

BHR4037GL Xiaomi Pametna Grejalica Smart Space Heater S, 2200W, 220V ~ 50Hz, Wi-Fi, Zaštita od pregrejavanja

Cena: 9.890,00 RSD

Opis proizvoda:

Xiaomi Mi Smart Space Heater S je pametna električna grejalica koja dostiže 2200W, što je čini savršenom za brzo zagrevanje prostora do 46 m2. Pored toga, činiće to tiho i prirodno (jer nema ventilator) ravnomerno šireći toplotu, bez uklanjanja čestica koje mogu pogoršati simptome alergije i bez isušivanja vazduha.
Izaberite temperaturu koju želite između 6 dostupnih nivoa (18, 20, 22, 24, 26 i 28 ºC) i opustite se, za ostalo će se pobrinuti Mi Smart Space Heater S grejalica. Zahvaljujući preciznom digitalnom termostatu koji integriše, Xiaomi S grejalica osigurava održavanje konstantne temperature koja se prilagođava unapred podešenom nivou.
Sve ivice i uglovi grejalice su zaobljeni, kako bi se izbegle povrede od udaraca; a noge su mu neklizajuće. Pored toga, biće vrlo lako transportovati i skladištiti zahvaljujući maloj težini od 5.7 kg i dršci. Moguće je koristiti u kupatilu zahvaljujući svojoj IPX4 sertifikovanoj hidroizolaciji.
Povežite radijator Mi Smart Space Heater S preko Wi-Fi-ja i aplikacije Mi Home i upravljajte njime pametnim telefonom sa bilo kog mesta. Uključite ga kad napustite posao tako da po povratku kući atmosfera već bude topla; možete podizati ili spuštati temperaturu bez napuštanja sofe ili kreveta itd.
Pored toga, možete da upravljate glasom zahvaljujući kompatibilnosti sa Google Asistent-om i Amazon Alexa-om. Ili pribegavajte tradicionalnoj metodi pomoću tastera na samoj grejalici.

 

Dimenzije

 

780 x 526 x 216 mm

Snaga

 

2200W

Težina

 

5.7 kg

Kompatibilnost

 

Google asistent
Amazon Alexa
Android
iOS

Funkcije

 

Dvosmerno kruženje toplote
Zaštita od pregrejavanja
Termostat
Dečija brava
Daljinsko upravljanje putem aplikacije

Šifra proizvoda: 11158

EAN: 6934177718267