Biznet mobilni telefoni
CORDYS KIDS WATCH Zoom Pink
CORDYS KIDS WATCH Zoom Pink
Mobilni telefoni akcijska cena
CORDYS KIDS WATCH Zoom Pink
CORDYS KIDS WATCH Zoom Pink
CORDYS KIDS WATCH Zoom Pink
CORDYS KIDS WATCH Zoom Pink

CORDYS KIDS WATCH Zoom Pink

Pametni sat

Cena: 4.990,00 RSD

Brend: PAMETNI SAT ZA DECU

Operativni sistem: Ostali

Dijagonala ekrana: do 2"

Šifra proizvoda: 7698

EAN: 3856005171927

Ukoliko Vam se sviđa ovaj mobilni telefon, podelite to sa drugima:

Glavne karakteristike:

Veličina ekrana 1.2"
Osetljiv na dodir Da
Interna memorija 32 GB
RAM memorija 32 MB
GPS Da
Baterija 400 mAh
Ostale karakteristike - Pametni dečji sat sa ekanom na dodir u boji, i sa mnoštvom korisnih i sigurnosnih funkcija. Upravljanje pomoću besplatne aplikacije SeTracker App. Za pozive, poruke i vezu sa mobilnim uređajem koristi se SIM kartica. 
- Praćenje lokacije: GPS lokacija u stvarnom vremenu, praćenje i monitoring. Odredite lokaciju u realnom vremenu. Pratite položaj i kretanje sata na karti pomoću aplikacije.
- Pozivi i telefonski imenik: Mogućnost glasovnih poziva prema važnim brojevima. U telefonski imenik sata može upisati do 15 brojeva putem mobilne aplikacije SeTracker App.
- Glasovne i tekstualne poruke: Koristite opciju Talkback za slanje, primanje glasovnih poruka, za čitanje primljenih tekstualnih poruka.
- SOS Poziv: Obavite SOS hitni poziv preko SOS tastera na satu. Može se postaviti 3 SOS broja prema kojima će se aktivirati SOS poziv. Pozivi prema brojevima idu jedan za drugim.
- Brojač koraka: Podaci o broju pređenih koraka mogu se videti na zaslonu kada odaberete prikaz brojača koraka (Pedometar). Health opcija govori o dovoljnom kretanju i aktivnom načinu života na što moramo obratiti pažnju.
- Sigurnosni prostor (SAFETY AREA): Najmanji radijus sigurnosnog prostora (ograde) je u krugu od 200 metara od početne pozicije. Upozorenje će se oglasiti na vašem pametom telefonu kada se sat udalji iz zadane granice.
- Za rad je potrebno da sat ima SIM karticu, sa uključenim data prometom.
Boja Roze
Dimenzije 223 x 38 x 17 mm
Masa 41 g