Biznet mobilni telefoni
Fitness narukvica Garmin vivofit 3
Fitness narukvica Garmin vivofit 3
Mobilni telefoni akcijska cena
Fitness narukvica Garmin vivofit 3 bela
Fitness narukvica Garmin vivofit 3 bela

Fitness narukvica Garmin vivofit 3

Fitness narukvica Garmin vivofit 3

Cena: 7.990,00 RSD

Brend: SMART WATCH

Operativni sistem:

Dijagonala ekrana:

Šifra proizvoda: 11709

Ukoliko Vam se sviđa ovaj mobilni telefon, podelite to sa drugima:

Glavne karakteristike:

Fitness narukvica Garmin vivofit 3 bela

 

Uređaj za praćenje aktivnosti sa Garmin Move IQ ™ automatskim detektorom pokreta

 • Trajanje baterije od 1 godine

 • Na ekranu sa pozadinskim osvetljenjem prikazuje korake, kalorije, udaljenost, minute intenzivnog vežbanja¹ i vreme; prati spavanje

 • Move IQ detektor pokreta automatski beleži vaše svakodnevne aktivnosti koje kasnije možete pregledati i analizirati na usluzi Garmin Connect™

 • Traka podsetnika na kretanje i zvučna upozorenja podsećaju vas da ostanete aktivni

 • Automatski se sinhronizuje² sa Garmin Connect računom tako da čuva, planira i deli napredak

 • Zna kako se krećete

  Zahvaljujući Garmin Move IQ™ detektoru pokreta, vívofit 3 uređaj za praćenje aktivnosti3 beleži različite aktivnosti poput hodanja, trčanja, vožnje bicikla i plivanja. Nema potrebe za zamenom sata ili pokretanjem nove aktivnosti, vívofit 3 prepoznaje kada se vaše kretanje promeni i beleži vašu aktivnost na usluzi Garmin Connect™. Otvorite Garmin Connect u mobilnoj aplikaciji ili na računaru kako biste videli detaljnije podatke, uključili se u takmičenja i takmičili se sa ostalim korisnicima.

  Prikazuje vreme i "vreme za pokret"

  Idealno bi bilo da se krećemo celi dan, ali svi smo svesni da to nije uvek moguće. Na sreću, vívofit 3 prati baš svako kretanje, uključujući i neaktivnost. Ako izgubite pojam o vremenu i zaboravite na kretanje, vívofit 3 će vas na to podsetiti. Nakon 1 sata neaktivnosti na ekranu će se pojaviti crvena traka podsetnika na kretanje i oglasiće se nenametljivo upozorenje. Traka podsetnika na kretanje puni se svakih 15 minuta dok je ne poništite šetnjom od nekoliko minuta.

  Može se neprekidno nositi

  vívofit 3 neprekidno prati vaš napredak zahvaljujući bateriji koja traje godinu dana. Kada krenete na spavanje, uređaj automatski prati vaše spavanje. Vodootporan je pa ga možete nositi u bazenu ili dok se tuširate. Pomoću dodatnih narukvica u raznim bojama vívofit 3 možete uskladiti sa svojom odećom. Pokažite svoj smisao za modu nošenjem oblikovanih silikonskih narukvica.


 • Stilska kolekcija

  Funkcionalan uređaj za praćenje aktivnosti ne podrazumeva kompromise po pitanju stila. Uz stilsku kolekciju narukvica Gabrielle i Alexandra vaš vívofit 3 će izgledati ženstveno i fantastično kojim god se aktivnostima bavite. Ove oblikovane narukvice dostupne su u raznim bojama pa možete odabrati boju koja najbolje odgovara vašoj trenutnoj odevnoj kombinaciji ili raspoloženju. Zamena narukvica jednostavna je poput presvlačenja odeće. Jednostavno izvadite vívofit 3 modul i zatim ga stavite u odabranu narukvicu. Odgovarajuća narukvica za svaku situaciju znači da ste uvek u najboljem izdanju dok se bavite aktivnostima koje vam pomažu da budete bolji nego juče.


 • Držite korak sa svojim ciljevima

  vívofit 3 pamti vaš trenutni nivo aktivnosti, a zatim dodeljuje dostižan dnevni cilj. Kako ispunjavate svoje ciljeve, vívofit 3 će prilagoditi vaš cilj za sledeći dan i postepeno vas voditi prema zdravijem načinu života. Pratite svoj napredak u odnosu na ciljeve za aerobne aktivnosti koje preporučuju zdravstvene organizacije kao što je Svetska zdravstvena organizacija.

  Insights sadržaji sa usluge Garmin Connect

  vívofit 3 se tokom dana automatski sinhronizuje sa uslugom Garmin Connect². Garmin Connect je jedina besplatna aplikacija koja vas upoznaje i na temelju tih podataka šalje peronalizovana uputstva koja vam mogu pomoći da budete bolji nego juče. To su npr. podsetnici za kretanje ako još niste ostvarili ciljni broj koraka ili podsticajne poruke kada ih ostvarite. Osim toga dobijate zdravstvene savete od stručnjaka koji vam postaju svojevrsni virtualni treneri. Preuzmite i krenite. Dnevno praćenje aktivnosti upravo je postalo još brže, lakše i jednostavno bolje.