Biznet mobilni telefoni
Kids Smart Watch G610 Black
Kids Smart Watch G610 Black
Mobilni telefoni rasprodati

Kids Smart Watch G610 Black

Dečiji pametni sat GPS za praćenje lokacije

Cena: 9.990,00 RSD

Brend: PAMETNI SAT ZA DECU

Operativni sistem: Ostali

Dijagonala ekrana: do 2"

Šifra proizvoda: 4567

Ukoliko Vam se sviđa ovaj mobilni telefon, podelite to sa drugima:

Glavne karakteristike:

Dečiji pametni sat je uređaj najnovije generacije, koji Vam omogućava da komunicirate sa Vašim detetom kao i da u svakom trenutku znate gde je Vaše dete. Uz sat se dobija i besplatna aplikacija Android ili iOS u kojoj u svakom momentu možete pogledati trenutnu lokaciju deteta, kao i istoriju lokacija unazad 30 dana. Uz sat možete odmah da dobijete i NANO SIM karticu. Sat preko 3G mreže i GPS-a komunicira sa serverima. Dečiji sat ima i mogućnost razgovora sa brojevima telefona koje Vi definišete.

SPECIFIKACIJA:

-          Ekran u boji osetljiv na dodir 1,4 inča

-          Fina silikonska narukvica u boji

-          Senzor da li je dete skinulo sat sa ruke

-          Zvučnik i mikrofon za razgovor

-          SOS dugme

-          Baterija – do 72 sata

-          Interna memorija

-          Brojač koraka – Pedometar

-          GPS prijemnik

-          Glasovne poruke

-           Igre

-           Kamera

Pametni dečiji sat može da poziva brojeve koje Vi definišete u okviru aplikacije. Takođe, dečiji sat može i da prima pozive sa brojeva koje ste Vi definisali u imeniku, tako da niko ne može da uznemirava Vaše dete.

Putem interneta, pametni sat za decu može da šalje glasovne poruke, kao i da iste prima. Glasovne poruke možete preslušati u okviru aplikacije na mobilnom telefonu.

SOS dugme je jako bitna funkcija – u podešavanjima možete podesiti do 3 broja koje dete može samim pritiskom na dugme da pozove u slučaju opasnosti. Nakon aktivacije SOS funkcije, dečiji pametni sat poziva redom brojeve koje ste definisali – a u isto vreme u okviru aplikacije stiže notifikacija da je SOS funkcija aktivirana sa tačnom lokacijom sata.

Ovaj dečiji pametni sat se ističe po tome što je najnapredniji i najnoviji model, sa ekranom u boji osetljivim na dodir. Ukoliko se plašite da će to detetu da odvraća pažnju za vreme nastave – u okviru aplikacije imate i mogućnost zaključavanja sata, kako dete ne bi moglo da se igra za vreme časa.

Garancija: 2 godine

Uz dečiji pametni sat možete odmah dobiti i MTS SIM NANO karticu koja će da omogući satu da ima uključene besplatne minute i neograničen internet – kako bi nesmetano radio.

Mogućnost kupovine dečijeg pametnog sata uz MTS ugovor.