Biznet mobilni telefoni

Način isporuke

Način isporuke mobilnih telefona i opreme za mobilne telefone i televizora

Isporuka mobilnih telefona i opreme za mobilne telefone

Poručene proizvode možete preuzeti lično u našoj Poslovnici, ili se opredeliti da Vam poručene proizvode isporučimo na Vašu kućnu adresu.

BizNet vrši isporuku na teritoriji Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

Sve proizvode isporučujemo Post Expressom. Sve pošiljke su dobro obezbeđene kako bi osigurali da do Vas stignu bez oštećenja. Isporuka pošiljaka se vrši u roku od 48h od momenta potvrde porudžbine. Porudžbine se šalju isključivo radnim danima. Sve porudžbine koje primimo radnim danima do 11h, odpremaju se istog dana.

OBAVEZNO PROVERITE SADRŽAJ PAKETA PRE PREUZIMANJA ROBE OD KURIRSKE SLUŽBE!

U slučajevima kada nedostaje neki artikal u pošiljci ili je eventualno oštećen prilikom transporta, mi nismo u mogućnosti da pravovremeno reagujemo nakon što potpišete da ste paket preuzeli u ispravnom stanju od kurirske službe. Zbog toga, imate pravo i obavezu da proverite paket pre potpisivanja da ste ga preuzeli.

Prilikom povraćaja robe obavezno je vratiti u ispravnom i nekorišćenom stanju i u originalnom, neoštećenom pakavanju. Takođe je bitno da prilikom povraćaja robe, vratite i fiskalni račun kako bi ispoštovali zakonsku obavezu prilikom povraćaja robe. U suprotnom nećemo moći adekvatno da završimo povrat, pa stoga ne smemo ni primiti paket nazad.

 

BESPLATNA ISPORUKA NA TERITORIJI SRBIJE ZA SVE PROIZVODE!

ZA PORUDŽBINE PREKO 50€ - BESPLATNA ISPORUKA NA TERITORIJI CRNE GORE I BOSNE I HERCEGOVINE.

Ukoliko mobilne telefone i opremu plaćate putem pouzeća, za otkupninu pošiljke, od Vas se prilikom uručenja poručene robe, pored iznosa otkupnine, Post Express naplaćuje i uslugu poštarine za prenos otkupnog iznosa, koja se obračunava prema Cenovniku Post Express usluga u nacionalnom poštanskom saobraćaju i usluga novčanog poslovanja.

Obračun poštarine za prenos otkupnog iznosa se vrši:

  1. Nalogom za uplatu
    • za iznos uplate do 4.500,00 dinara: 45,00 dinara,
    • za iznos uplate preko 4.500,00 dinara do 100.000,00 dinara: 1% od iznosa uplate