Biznet mobilni telefoni

Način plaćanja

Promocije i pogodnosti prilikom kupovine

Telefon na rate uz -50% popusta na mesečnu pretplatuNAČIN PLAĆANJA I ISPORUKE

LIČNIM PREUZIMANJEM ROBE u našoj poslovnici, dostupni su Vam sledeći načini plaćanja 

  1. Gotovinski
  2. Čekovima građana do12 meseci BEZ KAMATE* (u zavisnosti od akcije i artikala)
  3. Plaćanje preko računa
  4. Plaćanje platnim, debitnim ili kreditnim karticama DINA, VISA, MASTER i MAESTRO, ON-Line ili plaćanjem na licu mesta
  5. Plaćanjem na 12 rata bez kamate, kreditnim karticama BANCA INTESA * (u zavisnosti od akcije i artikala)

 

 


SLANJEM ROBE NA NAZNAČENU ADRESU


Ukoliko robu šaljemo na Vašu adresu, ili neku drugu naznačenu adresu (možete kupiti nekom poklon i mi ćemo ga direktno isporučiti) dostupni su sledeći načini plaćanja:

  1. Plaćanje preko računa 
  2. Plaćanje pouzećem (plaćanje prilikom isporuke robe)
  3. ON-LINE plaćanje platnim, debitnim ili kreditnim karticama DINA, VISA, MASTER i MAESTRO

 

1. Plaćanje preko računa prilikom Internet kupovine 
Svoju narudžbu možete platiti direktnom uplatom na naš račun. Narudžbenicu (PREDRAČUN) sa instrukcijama za uplatu izabranih proizvoda dobićete na e-mail koji ste uneli prilikom registracije. Plaćanje možete izvršiti uplatnicom u bilo kojojbanci ili pošti na teritoriji Srbije ili putem On-Line banking-a.

2. Plaćanje pouzećem (plaćanje prilikom isporuke robe)
Kod plaćanja pouzećem, naručenu robu plaćate prilikom isporuke kuriru.
S obzirom da isporuku vrši kurirska služba, moguća su plaćanja gotovinom. Za uplate pouzećek kurirska služba naplaćuje uslugu prenosa novca NALOGOM ZA UPLATU u iznosu 45,00 rsd za iznose do 4.500,00 rsd ili 1% iznosa uplate za iznose preko 4.500,00 rsd do maksimalnih 100.000,00 rsd

3. Plaćanje platnim karticama - ONLINE plaćanje

Ukoliko posedujete neku od platnih kartica DINA, VISA, MASTER ili MAESTRO, omogućavamo zaštićeno on-line plaćanje. Ukoliko želite naručenu robu da platite platnom karticom, odaberite Način plaćanja: Platne kartice i pratite uputstvo.

Važno za on-line plaćanje:

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Za plaćanje kreditnim platnim karticama, visinu limitiranog iznosa, period otplate, visinu kamate i ostale uslove kupovine određujete Ugovorom koji ste potpisali sa Vašom matičnom bankom. Prilikom plaćanja karticom, Vaša matična banka nama prebacuje kompletan iznos Vaše porudžbine. Za sva plaćanja putem kreditnih i debitnih kartica, Vaša matična banka zadržava pravo da odbije transakciju bez posebnog dodatnog objašnjenja, o čemu prodavac ima obavezu da Vas obavesti u roku od tri (3) radna dana od datuma prijema informacije Vaše matične banke.

Pobraćaj sredstava u slučaju plaćanja platnim karticama

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, BIZNET DOO je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Plaćanje na rate

Obzirom da kompanija BizNet doo omogućuje plaćanje na rate bez kamate i da jedini na tržištu Srbije imamo JEDNU CENU, kako bi na transparentan način komunicirali kupcima koliko plaćaju, plaćanje na rate se ne može kombinovati sa akcijama, popustima, vaučerima, promo kodovima, itd. U želji da ipak izađemo u susred, ukoliko imate želju da platite na rate, a da se pomenuti artikal nalazi na akciji, budite slobodni da nas Kontaktirate pa ćemo pokušati da maksimalno izađemo u susret i odobrimo maksimalan broj rata, u zavisnosti od akije i artikla.