Biznet mobilni telefoni

Način plaćanja

Promocije i pogodnosti prilikom kupovine

Telefon na rate uz -50% popusta na mesečnu pretplatuNAČIN PLAĆANJA

  1. Plaćanje preko računa 
  2. Plaćanje pouzećem (plaćanje prilikom isporuke robe)
  3. Telefon na rate uz -50% popusta na mesečnu pretplatu
  4. ON-LINE plaćanje platnim, debitnim ili kreditnim karticama VISA, MASTER i MAESTRO


1. Plaćanje preko računa prilikom Internet kupovine 
Svoju narudžbu možete platiti direktnom uplatom na naš račun. Narudžbenicu sa uputstvima za uplatu izabranih proizvoda dobićete na e-mail koji ste uneli prilikom registracije. Plaćanje možete izvršiti uplatnicom u bilo kojojbanci ili pošti na teritoriji Srbije ili putem Interneta ako imate Internet pristup svom računu (web banking).

2. Plaćanje pouzećem (plaćanje prilikom isporuke robe)
Kod plaćanja pouzećem, naručenu robu plaćate prilikom isporuke.
S obzirom da isporuku vrši kurirska služba, moguća su plaćanja gotovinom i čekovima.

- u gotovini
- plaćanje čekovima građana do 6 meseci BEZ KAMATE

 

3. Telefon na rate uz -50% popusta na mesečnu pretplatu

Postojeći ili novi Mts korisnici mogu da se opredele za postpejd promociju i izaberu neki od telefona iz naše bogate ponude uz pogodnost kupovine telefona na 12 ili 24 mesečne rate.

Ako se odlučite za promociju dobijate:

  • Do 50% popusta na mesečnu naknadu
  • Kupovinu mobilnog telefona na rate bez kamate
  • Isporuku paketa na kućnu adresu bez odlaska u poslovnicu

Napomena

Promocija se isključivo odnosi na kupovinu telefona po maloprodajnoj ceni na rate i važi uz ugovor na 24 meseca za izabranu postpejd tarifu.

Broj rata zavisi od dužine ugovorne obaveze za tarifu, visine maloprodajne cene, i procene Vaše kreditne sposobnosti.

BizNet zadržava pravo odbijanja realizacije promocije i izmene uslova promocije ukoliko proceni da postoji bilo kakva prepreka za realizaciju ugovora.

4. Plaćanje platnim karticama - ONLINE plaćanje

Ukoliko posedujete neku od platnih kartica VISA, MASTER ili MAESTRO, omogućavamo zaštićeno on-line plaćanje. Ukoliko želite naručenu robu da platite platnom karticom, odaberite Način plaćanja: Platne kartice i pratite uputstvo.

Važno za on-line plaćanje:

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Za plaćanje kreditnim platnim karticama, visinu limitiranog iznosa, period otplate, visinu kamate i ostale uslove kupovine određujete Ugovorom koji ste potpisali sa Vašom matičnom bankom. Prilikom plaćanja karticom, Vaša matična banka nama prebacuje kompletan iznos Vaše porudžbine. Za sva plaćanja putem kreditnih i debitnih kartica, Vaša matična banka zadržava pravo da odbije transakciju bez posebnog dodatnog objašnjenja, o čemu prodavac ima obavezu da Vas obavesti u roku od tri (3) radna dana od datuma prijema informacije Vaše matične banke.

Pobraćaj sredstava u slučaju plaćanja platnim karticama

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, BIZNET DOO je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.