Biznet mobilni telefoni

O nama

BizNet - Novo ime komunikacije

BizNet mobilni telefoniOd nastanka BizNet se razvijao u regionalnog pouzdanog partnera sa značajnim iskustvom u razvijanju, savetovanju, integraciji i održavanju celovitih složenih sofisticiranih informaciono-aplikativno-komunikacionih rešenja sa fokusom na unapređenje korisničkog iskustva.

Osnovani 2008. godine, kao agencija za Internet marketing i računarsko programiranje i jedna smo od kompanija orjentisana ne samo na poslovne rezultate, već i na društveno odgovorno poslovanje, kao jedan od strateških ciljeva. Kroz svoja stalna angažovanja unapređujemo zaštitu životne sredine i zelenoposlovanje.

BizNet je članica Udruženja E-Razvoj i u potpunosti podržavamo elektronsko preduzetništvo i razvoj u Srbiji

Od 2015. do 2019. godine ostvarujemo partnerstvo sa Telekom Srbija AD, čime BizNet preuzima eksluzivnost zastupanja MTS-a u segmentu malih i srednjih preduzeća. Time je tržištu omogućen širok spektar informaciono-telekomunikacionih poslovnih rešenja i usluga i naravno daleko veća dostupnost telekomunikacionih usluga, i čime je Telekom Srbija unapredio svoje usluge i učvrstio poziciju na tržištu.

Pored najbolje ponude mobilnih telefona, trudimo se da našim klijentima omogućimo najatraktivniju ponudu usluga, uz posebne pogodnosti.