Biznet mobilni telefoni

O nama

MTS BizNet - Novo ime komunikacije

BizNet mobilni telefoniOd nastanka BizNet se razvijao u regionalnog pouzdanog partnera sa značajnim iskustvom u razvijanju, savetovanju, integraciji i održavanju celovitih složenih sofisticiranih informaciono-aplikativno-komunikacionih rešenja sa fokusom na unapređenje korisničkog iskustva.

Osnovani 2008. godine, kao agencija za Internet marketing i računarsko programiranje i jedna smo od kompanija orjentisana ne samo na poslovne rezultate, već i na društveno odgovorno poslovanje, kao jedan od strateških ciljeva. Kroz svoja stalna angažovanja unapređujemo zaštitu životne sredine i zelenoposlovanje.

BizNet je članica Udruženja E-Razvoj i u potpunosti podržavamo elektronsko preduzetništvo i razvoj u Srbiji, gde uz podršku Telekoma Srbije A.D. omogućavamo korisnicima unapređenje poslovanja na ovom polju.

Od 2015. godine postajemo premijum partner sa Telekom Srbija AD, čime BizNet preuzima eksluzivnost zastupanja MTS-a u segmentu malih i srednjih preduzeća. Time je tržištu omogućen širok spektar informaciono-telekomunikacionih poslovnih rešenja i usluga i naravno daleko veća dostupnost Telekomovih usluga.

Partnerstvom sa vodećom telekomunikacionom kompanijom u okruženju - Telekom Srbija A.D. omogućava da svojim korisnicima pružamo kompletna rešenja iz domena telekomunikacija.

Pored najbolje mts ponude mobilnih telefona, trudimo se da našim klijentima omogućimo najatraktivniju ponudu mts usluga i paketa, uz posebne pogodnosti.

Za poslovne korisnike smo uvek dostupni putem Biznis Kontakt Centra 011 20 80 555.