Biznet mobilni telefoni

MTS ponuda - telefoni i paketi za poslovne korisnike

MTS Biznis paketi Biznis Libero i Start tarife

Biznis libero i biznis start

Optimizujte troškove Vaše firme i oslobodite Vaš posao! U Biznis Liberotarifama, nudimo Vam neograničene minute i sms ka svim mrežama, kao i neograničen internet. U Biznis Libero Ultra tarifi super brzi 4G mts Internet je neograničen i uvek po maksimalnoj brzini!

U Biznis Start i Libero tarifama, nakon utrošenog 4G mts Interneta iz mesečne naknade, do kraja meseca omogućeno je besplatno surfovanje sa smanjenom brzinom protoka (do 64 kb/s). Za nastavak surfovanja po maksimalnoj brzini 4G mreže na raspolaganju su Vam Biznis Plus tarifni dodaci.

Za tarife Biznis Libero 30 i Biznis Libero Ultra korisnici u romingu u mrežama m:tel Crna Gora i mrežama BiH mogu besplatno da koriste neograničen Internet, neograničene odlazne pozive ka mts, m:tel CG, m:tel BiH, neograničene dolazne pozive i neograničene SMS poruke ka Srbiji. 

Uz Biznis Libero 10, 15, 30 i Ultra tarife imate i pozive ka inostranstvu, jer tarife sadrže određenu količinu besplatnih minuta ka 28 zemalja (Velika Britanija, Grčka, Danska, Indija, Izrael, Italija, Irska, Kanada, Kina, Kipar, Luksemburg, Mađarska, Malta, Meksiko, Nemačka, Novi Zeland, Norveška, Poljska, Rumunija, SAD, Slovačka, Francuska, Holandija, Hong Kong, Češka, Španija, Švedska).

Biznis Start tarife pružaju neograničene razgovore u timu i ka mts fiksnoj i mobilnoj mreži. Besplatni razgovori ka mts fiksnoj i mobilnoj na raspolaganju su nakon utroška minuta iz mesečne naknade. Vaše neiskorišćene minute i SMS poruke ka svim mrežama možete preneti i u naredni mesec.

Obračunski interval za pozive je 60s.

I još:

  • razgovori u grupi za 0 dinara
  • Biz InoCall usluga, u okviru Biznis Start tarifa, koja omogućava povoljne međunarodne razgovore, za 99 dinara bez PDV.
  • Najnovijie aktuelne modele mobilnih telefona iz naše ponude po ceni već od 1 dinar!

PODNESITE ZAHTEV

 

Biznis Start Tarife

Paket Mesečna naknada u RSD Pozivi u okviru Vaše firme Minuti ka svim mrežama Minuti u mts mobilnoj i fiksnoj mreži Broj SMS poruka Prenos podataka
bez telefona sa telefonom
Biznis Start 1 400 450 0 din 60 Neograničeno 60 0,5 GB
Biznis Start 2 650 850 0 din 200 Neograničeno 200 2 GB
Biznis Start 3 950 1250 0 din 300 Neograničeno 300 3 GB

 

Biznis Libero Tarife

Paket Mesečna naknada u RSD  Pozivi u okviru firme Broj minuta ka Broj SMS poruka Prenos podataka  Roaming u m:tel Minuti ka m:tel mrežama Minuti ka inostranstvu Roming minuti i SMS u Evropi
 bez telefona  sa telefonom Svim mrežama mts i fiksnim linijama  CG i BiH  Austrija, CG i BiH
 
Biznis Libero 5 1350 1950 0 din Neograničeno 5 GB / / / /
Biznis Libero 10   1750 2550 0 din Neograničeno 10 GB Neograničeno 100 min 25 min /
Biznis Libero 15 2550 3750 0 din Neograničeno 15 GB Neograničeno 200 min 50 min /
Biznis Libero 30 3450 4950 0 din Neograničeno 30 GB Neograničeno 300 min 100 min /
Biznis Libero Ultra 5599 7999 0 din Neograničeno         Neograničeno 150 min 50/50

Roming saobraćaj

Navedene roming pogodnosti omogućene su i za sve nove korisnike tarifa Biznis Libero 10 i 15 u promotivnom periodu do 31. decembra 2018.godine i važe godinu dana od trenutka aktivacije tarife na liniji. U slučaju prelaska na tarifu sa nižom mesečnom naknadom, korisnik gubi pravo na korišćenje uslova iz promocije.

Međunarodni pozivi

Za sve Biznis Libero tarife važe povoljnije cene poziva ka 50 zemalja: Australija, Austrija, BiH (bez m:tel mreže), Brazil, Bugarska, Crna Gora (bez m:tel mreže), Češka, Danska, Egipat, Francuska, Grčka, Holandija, Hong Kong, Hrvatska, Indija, Irak, Iran, Irska, Island, Italija, Izrael, Japan, Južna Afrika, Kanada, Katar, Kina, Kipar, Kuvajt, Liban, Luksemburg, Mađarska, Makedonija, Malta, Meksiko, Nemačka, Norveška, Novi Zeland, Pakistan, Poljska, Rumunija, Rusija, Saudijska Arabija, SAD, Slovačka, Španija, Švedska, Turska, Ujedinjeni Arapski Emirati, Ukrajina, Velika Britanija.

Nakon utrošenih besplatnih minuta iz mesečne naknade, za navedene destinacije važi Cenovnik povoljnijih poziva ka 50 zemalja.

Biznis Libero tarife 10,15 i 30 sadrže i minute za pozive ka m:tel mrežama u Austriji, CG i BiH, a za Biznis Libero Ultra ovi pozivi su neograničeni. Neiskorišćeni minuti za međunarodne pozive iz mesečne naknade ne prenose se u naredni mesec i ne mogu se koristiti u romingu.

Međunardoni pozivi za Biznis Start tarife naplaćuju se po standardnom cenovniku za međunarodni saobraćaj za postpaid. Korisnici Biznis Start tarifa mogu da aktiviraju uslugu Biz InoCall koja omogućava povoljne međunarodne pozive.

Obračunska jedinica je 60s. Uspostava veze se ne naplaćuje.

 

Nakon potrošenog sadržaja u okviru tarife važe sledeće cene:

Usluga Cena
Minut razgovora 9,90 din
Uspostavljanje poziva 0 din
SMS poruka 4,90 din


Obračunski interval za razgovore u domaćem saobraćaju za sve tarifne profile je 60s, a obračunska jedinica za internet saobraćaj je 1KB. Obračunski interval za odlazne pozive u roamingu je 60s, a za dolazne pozive je 1s.

Sve cene u ponudi su izražene u dinarima, sa PDV.

 

PODNESITE ZAHTEVNazad