Biznet mobilni telefoni

MTS ponuda - telefoni i paketi za poslovne korisnike

mts BizPaket

Kreiramo BizPaket po Vašoj meri

I popust na pretplatu i telefoni za 1 rsd... kako?''

BizPaket je fleksibilan i jedinstven paket koji objedinjuje usluge fiksne, mobilne telefonije i Interneta u jednom paketu pružajući značajan benefit i uštedu.

Mts BizPaket se u potpunosti prilagođava Vašim potrebama, jer sada imate mogućnost da integrišete do 9 fiksnih sve mobilne linije, bez obzira na lokaciju.

Fiksne linije | Za sve fikse linije dobijate po 150 besplatnih minuta koji su na raspolaganju svim linijama iz paketa za pozive ka nacionalnim fiksnim mrežama. Dodatno dobijate usluge Biz InoCall i Identifikacija poziva na svim fiksnim linijama koje su deo BizPaketa bez naknade. 

Mobilne linije | Prilagodite sve mobilne linije Vašim potrebama izborom mts BizMix, BizMixNet i BizMax tarifa, a uz svaku tarifu odaberite i telefon već od 1 rsd. 

Internet | U paketu dobijate i Internet velikih brzina uz koji dobijate besplatan WiFi ruter. BizNet u potpunosti obezbeđuje instalaciju i podešavanja. Na Vama je da se opredelite za brzinu interneta koja Vam odgovara, 10 Mb/s, 20 Mb/s ili 50 Mb/s.

Ukoliko želite da se Vas poseti predstavnik prodaje za poslovne korisnike, sve što treba je da popunite online forumu ili nas kontaktirate na naš mts Call Centar za biznis korisnike na broj 011 20 80 555 . Vaš agent Vam stoji na raspolaganju za sve informacije i asistencije oko kreiranja i prilagođavanja paketa, kao i o dodatnim pogodnostima koje možete ostvariti. 

PODNESITE ZAHTEV

 

 Nazad