Biznet mobilni telefoni

MTS ponuda - telefoni i paketi za poslovne korisnike

Web hosting

Web hosting BizNet 

Web hosting

Uz BizNet Web hosting po pristupačnoj ceni dođite do sopstvenog sajta u par koraka. Pored velike količine Web prostora koji dobijate, zasebno dobijate isto toliko prostora i za Vaše mail adrese. Naše servere u potpunosti pokreće obnovljivi izvor energije.

Web sajt

Sa našim alatom za pravljenje sajtova, vrlo lako možete napraviti svoj sajt. Bez bilo kakvog znanja možete izabrati iz ponuđenih obrazaca. Vaše je samo da dodate svoj tekst i slike. U jednom kliku možete pokrenuti i svoj blog, uz pomoć najpopularnijeg alata za blogovanje – WordPress. Kako bi Vaš blog uredili baš onako kako želite, dostupno Vam je na hiljade tema i opcionih dodataka.

Ubrzajte sajt uz Boost

Uz našu stabilnu i ultra brzu platformu, zasnovano na SSD diskovima i nadgledanom konekcijom, uz optimizaciju protoka – ubrzajte Vaš sajt na najveće brzine učitavanja. Uz Business Plus paket dobijate BOOST hosting, koji je savršen za naprednije sajtove kojima su potrebne sjajne performanse.

E-mail

Uz Vaš domen, apsolutno nemate ograničenja u broju mail naloga koje možete da kreirate u par klikova. Vašoj elektronskoj pošti možete pristupiti preko POP3, IMAP servera ili putem WebMail-a.

Web prodavnica

Pa čak i web prodavnicu možete pokrenuti vrlo lako. Najpopularnije rešenje za e-commerce je OpenCart. Alat Vam je dostupan u panelu i jednostavan za korišćenje. Nakon postavljanja prodavnice, možete početi sa ubacivanjem Vaših proizvoda ili usluga.

IZBOR PAKETA

 


Privat paket

Business paket

Business Plus paket

Web prostor

75 GB

150 GB

200 GB

Blog, sajt, web prodavnica (1klik)

DA

DA

DA

UNIX-hosting

DA

DA

DA

BOOST HOSTING

NE

NE

DA

Windows-hosting

NE

DA

DA

SSL (Let’s Encrypt)

NE

DA

DA

Premium SSL

Dodatna usluga

Dodatna usluga

Dodatna usluga

E-mail prostor

75 GB

150 GB

200 GB

E-mail adrese

Neograničen broj

Neograničen broj

Neograničen broj

Newsletter

200 adresa
1 000 e-mail/mes

300 adresa
1 500 e-mail/mes

500 adresa
2 500 e-mail/mes

Backup

DA

DA

DA

Baze podataka

25 kom MariaDB

50 kom MariaDB
1 kom MS SQL

100 kom MariaDB
5 kom MS SQL

Cena

350 RSD/mes

625 RSD/mes

1050 RSD/mes

 

NARUČI

NARUČI

NARUČI

 

Sve cene su sa uračunatim PDV-om. Plaćanje se vrši na godišnjem nivou. U cenu nije uračunata aktivacija paketa u iznosu od 420 rsd/jednokratno.

U cenu nije uračunata pretplata za domen.
Nazad