Biznet mobilni telefoni

Web dizajn, štampa velikih formata, Google kampanje, Futrole sa slikom po želji

ROLL-UP BANERI

Roll-Up baneri
Roll-Up baneri


Roll-Up baneri su prenosivi reklamni pano u zgodnom aluminijumskom kućištu koji poseduje jednostavni mehanizam za izvlačenje i samouvlačenje. Poslovni korisnici ga koriste za potrebe isticanja brenda kompanije ili reklamnih poruka na izložbama, sajmovima, kongresima, prezenacijama, predavanjima…Isključivo se koristi za unutrašnje potrebe (u enterijeru). Glavna prednost Roll-Up banera je što se poseduje lak mehanizam, sastavne delove i laganu torbicu – što ga čini vrlo jednostavnim i lakim za korišćenje. Kada jednom kupite Roll-Up baner sa mehanizmom, možete ga koristiti neograničeno, a sam baner ili reklamnu poruku možete po potrebi menjati.

Kako se Roll-Up baner izrađuje?

Izrada Roll-up banera u dva koraka! 

Prvo i najbitnije je sam dizajn banera odnosno reklamne poruke koju je potrebno odštampati na Roll-Up baneru. Dizajn može biti dizajnersko rešenje koje već posedujete ili Vam naši dizajneri mogu pripremiti Roll-Up baner za štampu.

Drugi korak je samo da naručite Roll-Up baner u željenim dimenzijama.

Kako poručiti Roll-Up baner:

Ako već posedujete prpremljen grafički dizajn i odlučili ste se koja Vam je veličina Roll-Up banera potrebna, u dnu strane se nalazi On-Line narudžbenica sa kojom nam možete direktno poslati vaše gotovo grafičko rešenje. Dimenzija pripreme treba da bude 85x200 cm (širina x visina). Ukoliko nemate grafičko rešenje, dovoljno je pošaljete porudžbinu  bez kačenja file-a. Nakon što se porudžbina evidentira, svakako ćemo Vas kontaktirati da potvrdimo porudžbinu i dogovorimo se oko isporuke i montaže.

·        Roll-Up baneri 85 x 200 cm - 45 €

·        Roll-Up baneri 100 x 200 cm - 55 €

·        Roll-Up baneri 120 x 200 cm - 85 €

 

U cenu Roll-Up banera je uračunato:
- Aluminijumski Mehanizam Roll-Up banera
- Torbica za nošenje Roll Up banera 
- Štampa Roll Up banera na specijalnom block out roll up filmu (sprečava deformaciju banera)
- Montaža i isporuka Nazad