Biznet mobilni telefoni

Web dizajn, štampa velikih formata, Google kampanje, Futrole sa slikom po želji

ŠTAMPANJE NALEPNICA I ETIKETA

ŠTAMPANJE NALEPNICA
ŠTAMPANJE NALEPNICA

 

Štampa nalepnica i etiketa za proizvode, reklamne svrhe ili brendiranja su jedna od sve traženijih grafičkih usluga, pogotovo u segmentu malih preduzetnika i novih proizvoda na tržištu. Bez obzira da li tek otpočinjete proizvodnju nekog proizvoda, ili želite da uradite redizajn etikete na ambalaži, tu smo da Vam maksimalno pomognemo u tome. Naše dugogodišnje iskustvo Vam garantuje kvalitet u štampanju nalepnica za prehrambenu industriju (proizvodnju hrane i pića), kućne i profesionalne hemije, kozmetike, tehničke robe ili elektronskih proizvoda, itd… Takođe, štampane nalepnice možete koristiti i u marketinške svrhe, bilo da želite da brendirate laptop, tablet, rokovnik – pa sve do toga da ih lepite na javnim mestima gde možete biti zapaženi, kao što su sve vrste usluga, selidbe, servis računara, tepih servis…

Štampa nalepnica se radi na digitalnim tabačnim mašinama za štampu sa savršenim kvalitetom otiska štampe. Kada su potrebne visoko izdržljive vodootporne nalepnice i otporne na sve vremenske uslove, njih izrađujemo na PVC folijama i to na digitalnim ploterima, koje daju garanciju kvaliteta i izdržljivosti nalepnice. Obzirom na unikatnost i specifičnost svake nalepnice, i to da svaka nalepnica ima svoje specifične dimenzije i oblik prilagođen obliku proizvoda ili same namene nalepnice, cene su formirane shodno maksimalnoj dimenziji jednog tabaka papira na kom naše mašine štampaju. Ukoliko se štampa radi na digitalnom ploteru, cena se određuje po ukupnoj kvadraturi odštampanog materijala. Nalepnice svakako dobijate isečene shodno potrebama i spremne za upotrebu, bilo da ih lepite ručno ili mašinskim putem. Shodno cenovniku, sami možete da preračunate najpovoljnije rešenje, a shodno tome koliko nalepnica staje na jedan tabak odnosno koliko nalepnica može da stane u jedan metar kvadratni.

  1. Štampanje nalepnica na samolepljivom papiru: Dimenzija samolepljivog papira – tabaka na kojem se štampa je 330 x 488 mm a površina štampe je 317 x 480 mm. Samolepljivi tabak je masni papir – muflon, kako ga još zovu i dostupan je u 2 opcije: Sjani muflon ili Mat muflon. U cenovniku možete da vidite da cena štampe po jednom otisku (tabaku) opada u zavisnosti od ukupne potrebne količine otisaka nalepnica. Shodno Vašim potrebama, možete sami da se opredelite koliko Vam je tabaka potrebno, tj. shodno ukupnoj potrebnoj količini nalepnica. Svakako nas možete kontaktirati sa konkretnim dimenzijama nalepnice i potrebnoj količini, pa Vam možemo dostaviti ponudu.
  2. Štampanje PVC nalepnica: Kod štampe nalepnica na PVC folijama, cena se formira shodno dimenzijama nalepnica, odnosno koliko nalepnica staje u 1 metar kvadratni m². U cenovniku možete videti cenu štampanja nalepnica na PVC foliji po metru kvadratnom, i možete sami da izračunate koliko Vas izlazi cena nalepnice. Takođe, možete nam poslati i upit sa dimenzijama nalepnice, kako bi je najbolje spakovali na kvadratni metar i dali Vam najbolju ponudu.
  3. Štampa i sečenje nalepnica: Najkompletnija izrada nalepnica specifičnih oblika ili dimenzija je ova, takozvana Print & Cut opcija. Ukoliko imate potrebe za bilo kakvim oblikom ovo je kompletno i profesionalno rešenje. Dostupni su svi oblici koji postoje ili možete da kreirate neki novi: reckavi, okrugli, zvezdasti, ovalni, trouglasti ili već bilo kojim drugim koji se u potpunosti prilagođava obliku ambalaže gde se lepi ili samoj potrebi… Nakon štampa ovih nalepnica, rolna se uvlači u specijalnu Cutter mašinu koja laserskom preciznošću iseca pa programiranoj ivici nalepnice. Nalepnice dobijate u rolni, spremne za upotrebu, nakon čega ih možete lepiti mašinskim putem ili ručno.

Za sve dodatne informacije i asistencije oko izrade nalepnica, uvek nas možete kontaktirati i mi ćemo Vam rado asistirati oko predloga formata, cena i načina izrade – a sve u cilju da dobijete najpovoljnije i najbolje rešenje.

U mogućnosti smo i da štampamo etikete za maloprodajne objekte sa nazivima artikla, cenama, EAN Bar Code, QR Code, kao i mogućnosti štampanja masovnih adresnica. Sve što je potrebno je da nam dostavite spisak u Excel-u i vrlo lako možete dobiti veliku količinu nalepnica sa različitim tekstovima, parametrima ili grafikama.

Takođe se možemo pohvaliti i sa jako kratkim rokom izrade nalepnica od najviše jedan radni dan, kada se nalepnice štampaju na digitalnim ploter mašinama. Ako Vam je potreban veći tiraž nalepnica, svakako nas možete kontaktirati kako bi dogovorili tačan rok i najbolju cenu izrade.

Ukoliko nemate gotovo dizajnersko rešenje, na raspolaganju smo Vam i oko dizajna i pripreme za štampu.

 

Štampanje nalepnica na samolepljivom papiru

Pun kolor muflon 330 x 488 mm

1  -  10 tabaka - 120 rsd po komadu

10 - 20 tabaka - 100 rsd po komadu

20 - 50 tabaka -   80 rsd po komadu

50 - 100 tabaka - 70 rsd po komadu

Za veće količine nas kontaktirajte

 

Štampanje PVC nalepnica

Samolepljiva vodootporna folija - mat ili sjajna

1 - 3 m² - 2200 rsd

3 - 5 m² - 1600 rsd

5 - 10 m² - 1300 rsd

10 - 20 m² - 1000 rsd

Za veće količine nas kontaktirajte

 

Štampa i sečenje nalepnica

Samolepljiva vodootporna folija - mat ili sjajna sa sečenjem na potreban oblik

1 - 3 m² - 3000 rsd

3 - 5 m² - 2000 rsd

5 - 10 m² - 1600 rsd

10 - 20 m² - 1400 rsd

Za veće količine nas kontaktirajte


ŠTAMPANJE NALEPNICA
ŠTAMPANJE NALEPNICA
Nalepnice u prehrambenoj industiji
ŠTAMPANJE NALEPNICA
ŠTAMPANJE NALEPNICA
Nalepnice za kreme
ŠTAMPANJE NALEPNICA
ŠTAMPANJE NALEPNICA
Nalepnice za brendiranje
ŠTAMPANJE NALEPNICA
ŠTAMPANJE NALEPNICA
Nalepnice za kozmetiku
ŠTAMPANJE NALEPNICA
ŠTAMPANJE NALEPNICA
PVC nalepnice specijalnog oblika

Nazad