Biznet mobilni telefoni

Web dizajn, štampa velikih formata, Google kampanje, Futrole sa slikom po želji

Štampa na maskama za mobilne telefone

PRINT CASEU okviru našeg Printing Centa, u mogućnosti smo da Vam ponudimo visoko kvalitetne maske za mobilne telefone sa digitalnom štampom fotografije po Vašem izboru. Maske i futrole za mobilne telefone sa slikom po želji možete poručiti i na 1 kom i bez obzira na količinu.

Cena futrole sa štampom je 1290 rsd bez obzira na model telefona uz BESPLATNU ISPORUKU.

U ponudi imamo maske za preko 1000 modela mobilnih telefona, dovoljno je da nam napišete model Vašeg telefona i da izaberete fotografiju, a mi ćemo Vam obezbediti najkvalitetniju štampu željene fotografije. NARUČI

* Kvalitet naših maski za mobilne telefone

U ponudi imamo različite maske za većinu mobilnih telefona. Maske su izrađene od visoko kvalitetnog silikona koji rukovanje samim mobilnim telefonom sa maskom čini jako prijatnom sa istovremenom zaštitom.

* Kvalitet štampe i mastila

Kako bi u potpunosti obezbedili proizvodnju kvalitetne štampe, koristi se specijalno UV mastilo koje dozvoljava da sama štampa na maskama mobilnih telefona bude identična dizajnu i verodostojna fotografiji, dovodeći do najkvalitetnijeg jasnog otiska.

* Vrste maski u ponudi

U ponudi imamo preko 1000 modela silikonskih maski koje su najbolje rešenje za zaštitu vašeg mobilnog telefona. Silikonske maske takođe imaju prednju zaštitu u vidu dela silikona koji prelazi preko ruba telefona ka displeju telefona, a kako bi se osiguralo da prednjii deo Vašeg uređaja prilikom spuštanja telefona na sam ektan obezbeđuje da ektan telefona ne dodiruju površinu na koju su spušteni. Kod nas možete da poručite masku sa štampom za mobilne telefone: Samsung, BlackBerry, iPhone, Huawei, HTC, LG, LENOVO, Nokia, Microsoft, TESLA, SONY, Meizu, XIAOMI, Alcatel...

* Izbor fotografija za štampu

U mogućnosti ste da odštampate masku sa vašom slikom ili bilo kojom drugom fotografijom po Vašem izboru, i naš Printing Centar upravo nudi presonalizovane maske sa štampom po izboru. To može biti bilo koja fotografija, karikatura ili nešto drugo, šta god da nam pošaljete.

* Kvalitet fotografija za slanje na štampu

Prilikom izbora fotografija, morate voditi računa da fotografija bude u dobrom kvalitetu i u odogovarajučoj rezoluciji, a najbolje od 150-300px/inch.

* Način isporuke i metode plaćanja

Nakon poručivanja, po masku možete doći lično ili da Vam masku isporučimo Post Expressom. Plačanje možete izvršiti pouzećem, lično, ili virmanski. Naručivanje je isključivo popunjavanjem forme na sajtu klikom na "Naruči", putem maila na office@biznet.rs ili preko Viber, WhatsUp na 066 8777 806 

* Rokovi za izradu maske

Sve maske za štampu koje poručite u toku radnog dana izrađujemo u roku od 3 radna dana, a nakon toga prosleđeni dostavu u roku od 24h. Naravno, imajte na umu da tokom vikenda i praznika poručene maske će biti poslate na štampu tek sledećeg prvog radnog dana. Nakon što se maska odštampa, poslaćemo Vam informaciju da je maska odštampana i spremna za preuzimanje ili slanje na Vašu adresu. Dostavu vršimo Post Expressom. Takođe, možete dobiti i broj pošiljke na osnovu kog možete pratiti gde se nalazi Vaša porudžbina, a porudžbinu možete pratiti na sajtu Post Express-a.

* ŠTAMPA LOGO-a VAŠE KOMPANIJE

Ukoliko želite da vaši zaposleni čuvaju službene mobilne telefone, a da pri tome na maskama nose logo Vaše firme, kontaktirajte nas kako bi Vam pomogli oko samog dizajna i specijalnih uslova.

* POLITIKA POVRAĆAJA

Mi garantujemo visoki kvalitet, pa ukoliko se desi da niste zadovoljni odštampanom maskom, u mogućnosti ste da nam vratite masku u roku od 7 dana od prijema proizvoda, a ukoliko ste prethodno kontaktirali podršku pre povraćaja. Troškove kurirskih službi prilikom povraćaja robe ne snosimo. Za vraćenu robu možemo da odradimo povraćaj ili da zamenimo proizvod.

* PLAĆANJE

Za futrole sa štampom po želji, plaćanje možete izvršiti isključivo platnim karticama On-Line ili plaćanjem preko računa - kreiranjem porudžbine na PORUČI ON-LINE 

FORMA SLANJA FOTOGRAFIJE - NARUČI


Štampa na maskama za mobilni
Štampa na maskama za mobilni
Izrada maski po želji
Štampa na futrolama sa logom po želji
Štampa na futrolama sa logom po želji
Izrada maski po želji
Logo Vaše kompanije na masci za telefon
Logo Vaše kompanije na masci za telefon
SkyPartner