Biznet mobilni telefoni

Vesti

mts Disk

mts DiskPromotivno! Registrujte se najkasnije do 31. decembra 2016. i na poklon dobijaze paket sa 30 GB prostora koji možete besplatno da koristite do 31. marta 2017. godine.

 

Nakon promotivnog perioda, ukoliko želite da nastavite da koristite uslugu, naknada za 30 GB prostora iznosiće 49 rsd mesečno.

 

 

 Novi mts Disk Vam omogućava:

  • Upravljanje i izmenu na zaštićenim onlajn memorijsom prostoru na mts serverima
  • Da potpuno bezbedno čuvate Vaše fotografije, muziku, video zapise, dokumenta svih formata, kao i ostale sadržaje sa vašeg mobilnog telefona, tableta ili računara.
  • Da kreirate back-up svih podataka sa Vaših mobilnih telefona, tableta ili računara ili da prosto uključite automatsku sinhronizaciju aplikacije vaše kamere i sačuvate sve Vaše drage uspomene. Samo je potrebno da u mts Disk aplikaciji uključite automatski upload svih napravljenih fotografija. Pristupom portalu pristupate Vašim podacima, bilo kad i bilo gde, i možete po potrebi da ih prebacujete.
  • Da menjate i prilagođavate svoj memorijski prostor na disku, kreirate foldere, albume, kao i da birate koje ćete podatke sinhronizovati sa Vašim mobilnim telefonom
  • Sva sačuvana dokumenta i fajlove, po potrebi delite sa drugima u samo 2 klika

mts Disk uslugu mogu da koriste svi mts korisnici.

Prenos podataka putem mobilnih mreža ostvaren korišćenjem mts Disk aplikacije se ne tarifira, a svakako aplikaciji i portalu imate pristup i putem WiFi mreža.

Najveća podržana veličina jednog fajla koja se može postaviti je 4 GB.

Da biste se registrovali za korišćenje mts Disk usluge, sve što treba je da preuzmete aplikaciju prilagođenu vašem Android ili iOS uređaju, ili ukoliko želite da pristupite sa računara - to možete i putem portala  disk.mts.rs

 


Podelitete ovu vest sa drugima:


Nazad