Biznet mobilni telefoni

Vesti

Šta je Net Limit?

Šta je Net Limit?
Šta je Net Limit?

Nakon ukidanja naplate usluge 3G-a, Telekom Srbija uvodi novu opciju koja je obavezna ukoliko uzimate mobilni telefon uz ugovornu obavezu. Korisnici koji se opredele za ugovornu obavezu bez mobilnog telefona, mogu drastično više da uštede i da telefon kupe sami na 12 mesečnih rata bez kamate.

 

Ali šta je Net Limit i šta obuhvata?

Net Limit je usluga koja omogućava da nakon potrošenog internet saobraćaja iz paketa po maksimalnoj brzini, nastavite neograničeno da koristite internet po drastično smanjenoj brzini (do 64/32 Kb/s). Cena Net Limita je 99 RSD mesečno i u okviru toga, ne može doći do dodatne naplate interneta preko paketa.

 


Šta ako prekoračite internet a nemate Net Limit? U tom slučaju će Vam za svaki potrošen MB biti naplaćen 1 RSD, ili 1024 dinara za 1GB interneta.

 

Ukoliko ne želite da plaćate ovu dodatnu opciju, a i ne želite da razmišljate da li ćete prekoračiti internet, u podešavanjima Android telefona postoji opcija koja u samom telefonu limitira količinu potrošenog interneta, uz dodatnu opciju da Vas upozori kada dostignete definisani iznos potrošnje na mesečnom nivou.


Podelitete ovu vest sa drugima:


Nazad