Biznet mobilni telefoni

Vesti

Šta je Net Limit?

Šta je Net Limit?
Šta je Net Limit?

Nakon ukidanja naplate usluge 3G-a, Telekom Srbija uvodi novu opciju koja je obavezna ukoliko uzimate mobilni telefon uz ugovornu obavezu. Korisnici koji se opredele za ugovornu obavezu bez mobilnog telefona, mogu drastično više da uštede ukidanjem Net Limit-a i da telefon kupe sami na 12 mesečnih rata bez kamate.

 

Ali šta je Net Limit i šta obuhvata?

Net Limit je usluga koja omogućava da nakon potrošenog internet saobraćaja iz paketa po maksimalnoj brzini, nastavite neograničeno da koristite internet po drastično smanjenoj brzini (do 64/32 Kb/s). Cena Net Limita je 99 RSD mesečno i u okviru toga, ne može doći do dodatne naplate interneta preko paketa.

 


Šta ako prekoračite internet a nemate Net Limit? U tom slučaju će Vam za svaki potrošen MB biti naplaćen 1 RSD, ili 1024 dinara za 1GB interneta.

 

Ukoliko ne želite da plaćate ovu dodatnu opciju, a i ne želite da razmišljate da li ćete prekoračiti internet, u podešavanjima Android telefona postoji opcija koja u samom telefonu limitira količinu potrošenog interneta, uz dodatnu opciju da Vas upozori kada dostignete definisani iznos potrošnje na mesečnom nivou.


Podelitete ovu vest sa drugima:


Nazad